HGI spillere til tops i Hvidovre

dato

Nyheden er fra HGI Bordtennis

Hvidovres Efterårs stævne blev afviklet i weekenden, og naturligvis var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret med flotte præstationer til følge.

Hos ungdomsspillerne blev det Marcus A Jensen og Valdemar H Pedersen der spillede sig fornemt på podiet. Marcus vandt i flot stil Puslinge B hvor han klarede sig bedst i en alle-mod-alle pulje.

I Yngre Drenge B (B-finale) nåede Valdemar finalen og blev 2’er, og Marcus blev 3’er, begge kun slået af Hvidovres Magnus M Jensen. I Yngre Drenge C spillede Marcus sig ligeledes til en 3. plads. Valdemar blev her nr. 5, og det samme blev Aleksander H Andersen i Drenge C’s B-finale samt Gustav Glerup i Drenge D’s B-finale.

Klubbens hårdtarbejdende altmuligmand Torsten S Hansen havde taget fri fra bordtennisarbejdet, og viste endnu engang flaget ved at spille sig helt til tops i seniorrækken Herre Kl.3.

Torsten spillede sig ubesejret i finalen, og selvom modstanderen Brian Kjærgaard var på hjemmebane, sluttede Torsten af med en 3-0 sejr - stærkt! I Herre Kl. 2 klarede Torsten sig helt frem til kvartfinalen hvor han desværre måtte se sig besejret af den senere vinder, Mikkel S Andersen (Ejby BTK).

Kæmpe tillykke med resultaterne!

Se alle resultater fra Hvidovres Efterårs Stævne på Bordtennisportalen HER

Ærger du dig over at du ikke var med fordi du måske er lidt i tvivl om hvordan du tilmelder dig til stævner så husk, at undertegnede sidder klar i hallen i morgen mandag, og på tirsdag for at hjælpe DIG. Se mere HER.

Vi skal inden længe på Klubtur til stævne i Aarhus, læs mere om dette, og hvordan du tilmelder dig HER.

Næste stævne hvor ALLE kan være med (lige fra tidligere Pointstævnespillere til øvede, elite og seniorer), er LEVEL International den 22. - 23. september som fremgår af vores stævneoversigt HER.

AF: Louis de Voss.

Kilde: HGI Bordtennis