Nordsjællands Politi: Nyt fra Hillerød - tirsdag den 9. juni

dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Flere tyverier fra byggeplads

Hillerød: I dagene fra torsdag eftermiddag til mandag morgen omkring klokken 07.00 har der været flere tyverier fra containere på en byggeplads på Carlsbergvej. Containerne er blevet brudt op og der er alle steder stjålet forskelligt elværktøj, blandt andet flere boremaskiner, skruemaskiner og vinkelslibere.

Computere stjålet

Hillerød: Ni elever fra Marie Mørks skole fik tirsdag formiddag omkring klokken 10.50 i sidste uge stjålet deres computere fra et multirum på Pharmakon, hvor de havde undervisning. Lokalet var ulåst, da tyveriet skete.

Mand tog i dør

Skibby: En mand vakte mandag formiddag klokken 10.20 mistanke, da han gik og tog i nogle døre til nogle skure på Kærstrædet. Da manden blev råbt an, forlod han stedet. Han beskrives som udenlandsk af udseende, mørklødet med gråsprængt hår og skægstubbe, iført lysegrå busker, gråblå dunjakke, sort Hummel-kasket samt sorte Nike-sko. Han kørte på en sort Mustang damecykel med trådkurv.

Kørte uden kørekort

Lynge: En 33-årig mand fra Bagsværd blev mandag formiddag klokken 10.42 sigtet for at kørsel uden førerret. Manden blev standset, da han kom kørende ad Slangerupvej, hvor det viste sig, at han ikke havde generhvervet sit kørekort.

Spritbilist standset

Humlebæk: En 42-årig mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag klokken 13.00 sigtet for spirituskørsel på Kirkeltevej. Mandens promille var ifølge alkometeret et godt stykke over de tilladte 0,5 og han blev taget med på politigården, hvor en læge blev tilkaldt til at tage en blodprøve, som skal fastlægge mandens nøjagtige promille.

Narkobilist standset

Hillerød: En 26-årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 18.18 standset, da han kom kørende ad Dyrehavevej. Her blev han testet positiv for at være påvirket af euforiserende stoffer under kørsel og sigtet for dette, ligesom han blev sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Den 26-årige fik endvidere taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: To mænd stjal mandag aften omkring klokken 18.45 en taske fra bagagerummet i en bil, der holdt på Maglemosevej. Bilens ejer var i færd med at læsse bilen og bagagerummet stod derfor åbnet. Det benyttede de to tyve sig af, mens bilens ejer var inde i huset. De to tyve kørte fra stedet i en sort Ford Focus.

Havde hash på sig

Helsinge: En 35-årig mand fra Helsinge blev mandag aften klokken 20.40 truffet af en patrulje på Valbyvej. Her viste det sig, at manden var i besiddelse af en moderat mængde hash og han blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforisende stoffer.

Mand overfaldet

Charlottenlund: Politiet blev mandag aften klokken 21.34 kaldt ud til en lejlighed på Ordrup Strandvej, hvor en 47-årig mand var blevet overfaldet. Den 47-årige har været i livsfare som følge af overfaldet og er indlagt på hospitalet. Den 47-årige og overfaldsmanden kender hinanden, og politiet har en stærk formodning om, hvem gerningsmanden er. Da sagen er under efterforskning, har Nordsjællands Politi indtil videre ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 24-årig mand fra Nyborg blev mandag aften klokken 23.01 standset på Helsingør Motorvejen og sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08. - 09. juni 2020


Kilde: Nordsjællands Politi