Nordsjællands Politi: Nyt fra Hillerød - torsdag den 14. maj

dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lastbil sad fast under bro, Gentofte

Klokken 08.39 kilede en lastbil sig fast under en under togbro på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Jægersborgvej. Det kunne heldigvis konstateres, at der ikke var sket nogen personskade ved uheldet, ligesom togbroen umiddelbart kun havde lidt overfladisk skade, men i en periode kunne togene ikke passere broen, ligesom der var fuldstændig lukket for biltrafikken, imens lastbilen blev frigjort. Klokken 09.54 kunne togene køre igen, og klokken 10.08 var der også fuldstændig åbent igen for biltrafikken.

 

Brand, Charlottenlund

Klokken 10.13 blev det anmeldt, at der var udbrudt brand i en bebyggelse på Strandvejen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det hurtigt kunne konstateres, at alle personer var ude af huset. På grund af brandens størrelse arbejdede brandvæsnet med slukningen frem til omkring klokken 18.00.

Der skal nu foretages tekniske undersøgelser med henblik på at fastslå brandårsagen.

 

Brand, Farum

Klokken 10.55 blev det anmeldt, at det brændte i en bolig på Hyldevænget. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik styr på branden på en times tid. Branden er muligvis opstået, fordi der tidligere var blevet brændt tag fast i forbindelse med renovering, hvorved dette har ligget og ulmet, indtil branden var opstået.

 

Tyveri fra kirkegård, Hillerød

Klokken 12.03 blev det anmeldt fra Hillerød Kirkegård, at der var blevet stjålet 20 kobberkæder, som havde hængt omkring nogle granitsokler på to gravsteder. Kæderne havde hængt på stedet i over 100 år.

Gerningstidspunktet er inden for den seneste måned.

 

Kørsel uden førerret, Espergærde

Klokken 13.40 blev en 32-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i Espergærde i nordgående retning. Her viste det sig, at han ikke besad førerret, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Roadrage, Virum

Klokken 14.27 anmeldte en 60-årig mand, at han klokken 14.20 havde gået på Hummeltoftevej med en bekendt, da de var ved at blive påkørt af en bilist, der kørte frem for ubetinget vigepligt. Dette havde fået den 60-årige til at påtale bilistens kørsel, hvorefter bilisten var kørt fra stedet.

Køretøjet vendte dog rundt, drejede over i modsatte side og kørte op på cykelstien mod anmelder og dennes bekendte, hvorfor anmelderen og den bekendte måtte undvige for ikke at blive påkørt af bilen, der kørte i høj fart. Efterfølgende kørte bilen fra stedet.
Bilen var en mørkeblå Volvo S60, og føreren var en ung mand af udenlandsk herkomst.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 14.46 anmeldte en mand, at han små 10 minutter forinden var kommet tilbage til sin bil parkeret ved Farum Marina, da han så to mænd rode rundt ved bilen. En rude i bagdøren var blevet knust, hvorefter der ved håndsindrækning var blevet forsøgt stjålet en bærbar computer, men gerningsmændene måtte opgive deres forehavende, da anmelderen havde afbrudt dem under deres ugerning.De to kørte derefter fra stedet i en sort mellemstor stationcar.De to beskrives af anmelder som:A: Mand, dansk af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, skaldet og uden skæg. Talte dansk. Kørte bilen.B: Mand, , dansk af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, med kort hår og uden skæg. Talte dansk.
 
Pige var blevet væk fra sin søster, Hillerød 

Klokken 16.00 anmeldte en 21-årig mand fra Helsingør, at han havde taget kontakt til en cirka 8-årig pige, der gik alene ved Tulstrupvej ved afkørslen til Isterødvejen og ledte efter sin storesøster. En patrulje blev sendt til stedet, og patruljen kørte derefter pigen hjem til sin familie i Hillerød. Stor ros til den 21-årige mand for at reagere på situationen.

 

Uro, Hillerød

Omkring klokken 16.20 teede en mand sig voldsomt i Lokalbane-toget samt på togets perron på Hillerød Station. En patrulje blev sendt til stedet, hvor manden blev bedt om at opføre sig ordentligt. 

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Jægerspris

Klokken 18.15 blev en 19-årig mand fra Jægerspris truffet i en parkeret bil på Møllevej. Den 19-årige blev visiteret, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

 

Tyveri fra personbil, Græsted

Klokken 18.18 og 18.23 indløb der to anmeldelser om, at der imellem klokken 17.00 og 17.55 havde været indbrud i to biler parkeret på A P Møller-grunden på Udsholt Strandvej. I begge biler var der blevet smadret en siderude, hvorefter der var blevet stjålet genstande fra bilernes kabiner.

 
Spirituskørsel, Hillerød

Klokken 19.40 blev en 45-årig kvindelig bilist fra Fredensborg standset og kontrolleret på Fredensborgvej. Her blev hun skønnet påvirket af alkohol, hvorfor hun blev kørt med til udtagning af blodprøve.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Stenløse

Klokken 21.20 blev tre mænd fra lokalområdet på henholdsvis 21, 22 og 23 år truffet ved p-pladsen ved Egedal Gymnasium. Under visitationen blev der på alle tre fundet en mindre mængde hash, hvorfor de blev sigtet for forholdet.

 

Personpåkørsel/dødsfald, Farum

Klokken 22.18 blev det anmeldt, at et tog med lav hastighed ved Farum Station havde påkørt en 39-årig mand, der arbejdede med rengøring på stedet. Den 39-årige afgik i forbindelse med ulykken ved døden, og Nordsjællands Politi betragter det som en tragisk arbejdsulykke.

 
Kørsel uden førerret, Humlebæk

Klokken 02.55 blev en 25-årig mandlig bilist fra Helsingør standset på Helsingørmotorvejen i sydgående retning af en patrulje. Patruljen bad om at se bilistens kørekort, men sådan et kunne han ikke fremvise, da han havde fået frakendt sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. Da det ikke var første gang, den 25-årige kørte bil trods manglende førerret, blev hans bil også konfiskeret.

 

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 06.21 skete der et færdselsuheld, da to biler, som begge kørte i sydgående retning på Slangerupvej, på ukendt vis kørte sammen. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade på de to parter, henholdsvis en 36-årig mandlig bilist fra Frederikssund og en 62-årig mandlig bilist fra Ølsted. Slangerupvej blev for en stund afspærret i begge retninger, mens der blev ryddet op efter uheldet.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 13. - 14. maj 2020 i Nordsjællands politikreds 

Kilde: Nordsjællands Politi