50 års jubilæum: Stort tillykke til naboklubben Frederiksværk BTK

dato

Nyheden er fra HGI Bordtennis


HGI'eren Daniel Simonsen trak i dagens anledning i den grønne Frederiksværk-trøje og deltog i festlighederne ved Frederiksværk BTK's 50 års jubilæum. 

Daniel deltog nemlig i en opvisningskamp mod Frederiksværkeren Thomas Quvang, der kendes af flere HGI'ere fra spændende lokalopgør i Østserien og serie 1.

Rygterne siger, at der kom en del sved på panden hos den erfarne spiller Thomas Quvang, da han skulle forsøge at holde trit med vores Ungdoms-EM  spiller, og det blev da også til en 3-1 sejr til  Daniel Simonsen, der lige nu forbereder sig på sin 2. sæson i StigaDivisionen for HGI.

Med til historien hører det, at Daniel fik sin første bordtennisopdragelse i Frederiksværk-klubben, da han som pusling blev trænet af blandt andet Allan Dalberg (som nu spiller i HGI) og Christoffer L. Schlüter. Den gang var  Thomas Quvang førstemand ved bordtennisbordet i stålbyen, men den titel  overtog Daniel efter dagens opvisningskamp.

Vi ønsker hele Frederiksværk BTK et stort tillykke med jubilæet, og ser frem til endnu flere spændende lokalbrag mod de grønblusede i den nye sæson.

Kilde: HGI Bordtennis