Dominykas til tops i OB Open

dato

Nyheden er fra HGI Bordtennis

Dominykas Samuolis var blandt de inviterede da OB Bordtennis lige inden den seneste Corona nedlukning nåede at afholde sit 72. stævne i træk, og her blev det til sejr i Drenge Elite rækken.

OB Open imponerer igen, tænk at have afholdt 72 stævner i træk, og samtidig har HGI Hillerød Bordtennisklub igennem mange år haft tradition for at arrangere klubture hertil, og ofte er vi vendt hjem med podieplaceringer.

I år var ingen undtagelse, men var naturligvis begrænset af, at det kun var vore unge spillere under 22 år der kunne deltage, da OB Bordtennis havde valgt at gennemføre trods COVID-19 problematikken, men havde derfor tilpasset stævnet til de gældende restriktioner.

Stævnet startede allerede fredag med en invitationsturnering hvor Dominykas som nævnt vandt Drenge Elite rækken, og Patrick Skarsholm nåede 1/4- finalen i U21 Elite. Dominykas lagde ovenikøbet ud med at uddele æg i første sæt i finalen mod Lasse Fly Kristensen (Viby) som blev besejret 3-1 (11/0,9/11,13/11,11/4). Stort tillykke til Dominykas.

Lørdag og søndag var der åbne rækker på programmet, og Hillerøds podieplaceringer her var som følger:

Dominykas Samuolis - Bronze i Junior A

Albert Wolfsberg - Bronze i Junior B

Magnus Lophaven - Bronze i Drenge E
(taber semi til den senere vinder af rækken, Anton Fly-Kristensen 12/10,11/7,4/11,9/11,11/69)

Herudover fine resultater i Ungdom 1 og 2 også, som kan nærstuderes i RESULTATLISTEN HER.

Se også Resultatlisten for Invitationsturneringen HER.

En stor tak skal lyde til Raivydas for at sikre billedet fra podiet.

VI SER FREM TIL FLERE STÆVNER PÅ DANSK GRUND NÅR COVID-19 RESTRIKTIONERNE IGEN OPHÆVES, OG ØNSKER ALLE EN GOD JUL OG ET GODT STÆVNE NYTÅR 2021.

AF: Louis de Voss.

Kilde: HGI Bordtennis