Parasport Danmark inviterer til Bordtennis i Hillerød

dato

Nyheden er fra HGI Bordtennis

I samarbejde med parabordtennis-landstræner Christoffer "Stuff" Petersen, inviterer vi til bordtennis for para-spillere på tirsdag aften.

Der vil både være mulighed for at spille med flere af de bedste para-spillere, prøve kinatræning samt en bordtennisrobot. For forældre vil der være rig mulighed for at snakke med landstræner, klassifikatør og nuværende spillere for at blive klogere på mulighederne inden for parasport i almindelighed og para-bordtennis i særdeleshed.

Arrangementet er en del af en charmeoffensiv fra Parasport Danmark, hvor bordtennisssportens para-afdeling er på turne, og kommer til både Åbyhøj (27. august), Hillerød (28. august) og Odense (29. august). I Hillerød kan de interesserede prøve det hurtige spil ved bordet, og der vil også være mulighed for at møde og spille med den danske paralympiske mester, Peter Rosenmeier, og en af Danmarks bedste damespillere, Sophie Walløe, der forsvarende EM-sølvvinder i parabordtennis.

Landstræner i parabordtennis Christoffer Petersen glæder sig til at møde nye potentielle spillere og håber, at mange vil benytte sig af muligheden og møde op. I Hillerød foregår det tirsdag den 28. august kl. 17-20 i vores bordtennishal på 1. sal i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Kilde: HGI Bordtennis