BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
”Afdelingen bærer præg af at have undergået en rivende udvikling, med et innovativt uddannelsesteam og kreative ideer til uddannelsesmiljøet. Inspektorerne ser en dedikeret ledelse, der har formået at skabe en fælles ånd, brænder for både afdelingen, uddannelse af yngre læger og specialet akutmedicin.”
Inspektorrapport – vinder af sundhedsstyrelsens højdespringerpris 2023.
Har du smag for den uafklarede patient, trives du i et akutmedicinsk miljø og kan du se dig selv arbejde i et stærkt tværfagligt team? Så søg introstilling hos os:
Den 1. maj og 1. juni 2024 - eller efter aftale – besættes henholdsvis 2 og 1 introduktionsstillinger i Akutmedicin - sådan at vi i alt har 18 introduktionsstillinger i Akutmedicin og 10 KBU-læger samt 3 HU-læger i akutmedicin.
Akutafdelingen på Nordsjællands Hospital er den FAM i region Hovedstaden som er længst fremme med det akutmedicinske koncept, her kommer alle patienter ind ad samme dør. Introduktionslægen skal igennem hele sit forløb på 12 måneder arbejde i Akutafdelingen, hvor der fokuseres på behandlingen af de akutte tilstande herunder modtagelse og stabilisering af den kritisk syge patient. Der er under ansættelsen mulighed for fokuseret ophold på neurologisk afdeling og hos vores medicinske kollegaer (Lunge/Infektion, Nefro/Endo, Kard).Du vil således som Introlæge hos os få en bred indføring i de akutmedicinske kompetencer, og få en solid basis for at fortsætte i en hoveduddannelse i akutmedicin.
Ansættelse i stillingen kvalificerer til hoveduddannelse i akutmedicin. Der foreligger godkendt uddannelsesprogram.
Vi tilbyder:
Velfungerende uddannelsesmiljø i konstant udvikling med mulighed for at udvikle alle 7 lægeroller, herunder:
- Uddannelse i brug af ultralyd som bed-side undersøgelse og vi forventer at du certificeres i abdominal UL, da det kræves for at blive speciallæge i akutmedicin.
- Scenarietræning i egen afdeling og mulighed for fokuseret forløb på Rigshospitalets traumecenter og/eller ”bogstav-kurser” afhængigt af evner og behov.
- Refleksionsrum for vagthold på tværs af de medicinske specialer
- Mulighed for deltagelse i igangværende forskningsprojekter og udvikling af egne forskningsprojekter med fokus på akutmedicinske emner under supervision af vores professor i Akutmedicin – der gives 1 månedligt fordybelsesdag til dette.
- En travl afdeling hvor du præsenteres for en bred vifte af akutte medicinske og kirurgiske tilstande.
- En dynamisk og velfungerende Akutafdeling, der kontinuerligt udvikler sig i evidensbaseret retning og som konstant har fokus på optimering af patientforløb og arbejdsprocesser. Vi arbejder tæt sammen med det øvrige hospital.
- Et inspirerende og velfungerende tværfagligt arbejdsmiljø med alle stillinger besat i plejegruppen.
- Engageret og interesseret i at lære nyt særligt indenfor de akutte patientforløb.
- Er god til at samarbejde og bevarer roen, samt trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, hvor der ofte er meget travlt.
- Kan tage ansvar og skabe gode patientforløb, samtidig med at der holdes flow i afdelingen.
Akutmodtagelsen og de specialespecifikke modtageafsnit udgør tilsammen FAM på Nordsjællands Hospital. FAM i Hillerød er døgndækkende for alle akutte specialer, på nær gynækologi/obstetrik og pædiatri som har deres egne modtagelser. Vi modtager 150-170 patienter i løbet af et døgn og FAM varetager omkring 137.000 patientforløb årligt, heraf 44.000 indlæggelser og 93.000 akutambulante forløb. FAM består af en selvstændig Akutafdeling med egne læger i front og et specialespecifikt modtage/observationsafsnit som drives af specialerne. Det specialespecifikke modtageafsnit/observationsafsnit og Akutafdelingen ligger side om side, og der er et tæt samarbejde imellem Akutafdelingens læger og de øvrige specialer.
Akutafdelingen ledes af cheflæge Jesper Juul Larsen med speciale i akutmedicin og Intern Medicin: Nefrologi og chefsygeplejerske, Thomas Duckert.
Giver ovenstående dig lyst til at arbejde på et hospital, hvor fællesskab, høj faglighed og uddannelse er i fokus – så send os en motiveret ansøgning:
Løn og ansættelse:
Sker efter gældende overenskomst.
Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.
Ansøgning:
Din ansøgning og dit CV skal være os i hænde senest den 23. februar 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes 1.marts.
Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten: ledende overlæge Jesper Juul Larsen på tlf. 4829 6301 eller pr mail: jesper.juul.larsen@regionh.dk eller uddannelsesansvarlig overlæge Birgit Falk Riecke på telefon 4829 4012 eller pr mail: birgit.falk.riecke@regionh.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hillerød Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej , 3400 Hillerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5991728