Analysekonsulent med fokus på patientinddragelse og SAS-programmering søges til Center for Patientinddragelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at fremme patientinddragelse som en naturlig del af den kliniske hverdag i sundhedsvæsnet? Synes du, det er spændende at få kvantitative data til at give mening? Kunne du tænke dig at blive en haj til SAS-programmering og bruge disse evner på en af Danmarks største spørgeskemaundersøgelser? Så er du måske den, vi søger.
Vi søger en analytisk tænkende kollega, som skal indgå i vores analyseteam, der arbejder tæt sammen om drift og udvikling af vores kvantitative projekter. Du kommer til at indgå i arbejdet med den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP), der er en spørgeskemaundersøgelse, som på tværs af hele Danmark leverer patientfeedback til den enkelte hospitalsafdeling hver eneste måned. Her vil dit arbejde bestå i alt fra at administrere den månedlige dataindsamling til at lave den årlige nationale afrapportering. Arbejdet med en undersøgelse af denne størrelse kræver stort detaljefokus i driften og blik for udviklingsbehov, så undersøgelsen forbliver et relevant kvalitetsværktøj i et sundhedsvæsen i konstant forandring.

Databehandling og analyser foregår i statistikprogrammet SAS, hvor vi har udviklet et omfattende system af programmer, der håndterer hele dataflowet lige fra stikprøver til afrapportering. Stillingen vil i første omgang indebære en længerevarende sidemandsoplæring i SAS, hvor du får kendskab til eksisterende programmer.

Hvis det viser sig, at du har flair for at programmere, vil udviklingsopgaver både på eksisterede og nye programmer være næste skridt. Vi søger altså en profil, der har tålmodighed til først at sætte sig grundigt ind i det eksisterende grundlag for undersøgelsen, men som på sigt kan se sig selv i en rolle som udvikler.

Du vil også være analysekraft på andre projekter end LUP. Her samarbejder du med øvrige kolleger i Center for Patientinddragelse (CPI). I den sammenhæng er din rolle at rådgive om udtræk og stikprøvestørrelser, indsamle data, analysere og fortolke resultater. Dagene som analysekonsulent byder på mange forskelligartede opgaver, som sikrer faglig udvikling gennem den daglige opgaveløsning. Du får god mulighed for at udvikle såvel dine tekniske færdigheder fx i programmering i SAS men også din teoretiske faglighed.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Du skal som minimum have et teoretisk kendskab til kvantitative metoder og gennemførsel af spørgeskemaundersøgelser. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med databehandling – gerne i SAS. Som person er du logisk tænkende og god til at skabe overblik. Du arbejder struktureret og er god til at planlægge og styre din egen tid. Du har blik for detaljen og tager ansvar for opgaveløsningen. Du sætter en ære i god og målgruppeorienteret formidling.

Endelig er det essentielt, at du har gode samarbejdsevner og er serviceminded, da det er en bærende del af kulturen i teamet, der leverer rådgivning såvel internt i CPI som eksternt til vores brugere af LUP-data.

Hvem er Center for Patientinddragelse (CPI)?
CPI er en enhed i Center for Sundhed i Region Hovedstaden med adresse på Østerbro. Vi tror på, at patientinddragelse er vejen til et bedre sundhedsvæsen. Vi indsamler og formidler viden om patienternes perspektiver og hjælper sundhedspersonalet med at handle på det gennem rådgivning og implementeringsstøtte. På den måde understøtter centret Region Hovedstadens fokus på at skabe et mere medmenneskeligt sundhedsvæsen.

Vi fungerer også som et konsulenthus, hvor vi byder ind på opgaver mere bredt i sundhedsvæsnet. Alt sammen med øget patientinddragelse som omdrejningspunkt.

CPI består af 26 dedikerede medarbejdere, hvoraf størsteparten har en samfundsvidenskabelig uddannelse.

Vi lægger vægt på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi har en uformel omgangstone og interesserer os for hinanden. Vores kultur er præget af samarbejde, sparring og feedback som en integreret del af arbejdsdagen. I CPI er vi optaget af en god balance mellem arbejds- og familie/fritidsliv, og der er god mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, fx med mulighed for hjemmearbejde.

Du kan læse mere om os her: www.regionh.dk/patientinddragelse

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer/ugen. Tiltrædelse er d. 1. november 2024.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte sektionschef Daisy Kyed på 91 16 66 27.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os ved at benytte vores online ansøgningsfunktion, som du finder nederst på siden, senest d. 4. september kl. 23.59.

Vi afholder 1. samtalerunde i uge 37 og 2. samtalerunde i uge 38.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Hovedstaden, Kongens Vænge , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6097288

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet