Bliv en del af ortopædkirurgisk afdeling på Nordsjællands Hospital - Ledige stillinger som reservelæge til introduktionsstilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af holdet på en afdeling med fokus på uddannelse og personlig faglig udvikling?

Vi har 3 ledige stillinger som reservelæge i introduktionsstilling ved Ortopædkirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital med start den:

  • 1. september 2024 (stillingsnummer 20000320-42-i-4)
  • 1. oktober 2024 (stillingsnummer 2000320-42-i-6)
  • 1. november 2024 (stillingsnummer 2000320-42-i-2)
    (Angiv det søgte stillingsnummer i din ansøgning)
Ved behov ansætter vi reservelæger i uklassificerede stillinger i det omfang, der er behov for, og inden for den enkelte læges kvalifikationer i forvagt eller mellemvagtslaget.


Bliv en del af Nordsjællands Hospitals største afdeling
Du bliver ansat for 1 år. Derefter er der mulighed for fortsat ansættelse i afdelingen i mellemvagtslaget – dette med henblik på færdiggørelse af evt. forskningsprojekt eller ønske om opkvalificering inden ansøgning om hoveduddannelse. På afdelingen har vi en vejleder, en forskningsansvarlig samt en uddannelsesansvarlig overlæge til rådighed, så du får den bedst mulige oplæring.

Afdelingen tilbyder ATLS, AO-basic eller SAKS-kursus, hvor omkostningerne til et kursus betales af afdelingen.

Du vil blive en del af en stor afdeling, som varetager den ortopædkirurgiske behandling i hele Planområde Nord. Afdelingen omfatter skadestue, traumatologi, alloplastikkirurgi, hånd-, idræt-, skulder/albue- samt fod/ankelkirurgi hos både børn og voksne. Vi har også ambulatorier og skadestuefunktion i Helsingør og Frederikssund.


Om dit kommende arbejde
Skadestuen dækkes af forvagter i dag- og aftennat-funktion med 2 forvagter i vagt i aftennat og et særligt skademellemvagtslag i dag-/aftenvagt med henblik på bl.a. supervision samt fast track læge. Forvagtens arbejde indbefatter derudover stuegang og operationsassistance/oplæring.

Mellemvagternes arbejde indbefatter operationsdage, ambulatorier og stuegang samt superviserende arbejde i skadestuen og fast track. Vagterne er dag- eller aftennat-tjeneste. I aftennattevagten er bagvagten til stede indtil kl. ca. 21-23 og er på tilkald resten af vagten.

Afhængig af kvalifikationer tilstræber vi, at man bliver indplaceret som forvagt den første måned og i de sidste 11 måneder som mellemvagt.

Kender du til Sundhedsplatformen, vil det være en fordel.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning
Du kan få et indtryk af afdelingen på instagram: https://www.instagram.com/ortkir_noh/ og på vores hjemmeside: www.nordsjaellandshospital.dk/job-i-orto

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelsesansvarlig overlæge Katrine Borum, telefon 4829 6297.

Ansøgning om stillingen inkl. CV og gyldig dansk autorisation søges elektronisk via nedenstående link.

I din ansøgning beder vi dig forholde dig til, hvad du kan bidrage med til specialet og til afdelingen. Du bedes også vedlægge meritlister, evt. anbefalinger/referencer m.m.

OBS! Angiv det søgte stillingsnummer i ansøgningen, se ovenfor.

Ansøgningsfrist: 9 juni kl. 23:59.
Vi forventer at holde samtaler d. 25. juni løbende dagen igennem.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053685

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet