Bliv en del af Ullerød gospelkor og oplev glæden ved sang

dato

Ullerød gospelkor inviterer alle sangglade sjæle til at blive en del af koret. Uanset om du kan læse noder eller ej, er du velkommen til at deltage og opleve glæden ved gospel og rytmisk musik. Øvningerne finder sted hver mandag fra kl. 19.00 i Ullerød Kirke.

Ullerød gospelkor er et åbent kor, der byder alle velkommen uden optagelsesprøve. Koret, der allerede består af 35 sangere, har plads til flere, der ønsker at dele glæden ved sang og samvær.

Musikalsk udvikling og samvær

Udover at indøve sange fokuserer koret også på at træne forskellige sangteknikker og udvikle sangstemmen. Under ledelse af Katharina Baetz Rubin, der har mange års erfaring med gospel- og rytmiske kor, sikres der en høj musikalsk kvalitet.

Katharina dirigerer med stor musikalitet og entusiasme, og sammen med pianist Andreas Flensted-Jensen skaber de en inspirerende atmosfære for koret.

Praktisk information

Koret øver hver mandag fra kl. 19.00 til 21.30 i Ullerød Kirke. Deltagelse i en sæson koster 900 kr., mens studerende kan deltage for 800 kr. Nye deltagere har mulighed for at deltage uforpligtende to gange, inden de beslutter sig for at melde sig ind for resten af sæsonen.

Hvis du har spørgsmål, kan du finde flere oplysninger på kirkens hjemmeside eller kontakte Lone Krüger på telefon 20 44 55 90.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Mandag 21. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Ullerød Kirke, Frederiksværksgade 143, 3400 Hillerød
Deltagelsesgebyr: 900 kr. (studerende 800 kr.)
Kontakt: Lone Krüger, tlf. 20 44 55 90



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut