Forskerdelestilling på Nordsjællands Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En forskerdelestilling på ph.d.- eller dr.med.- niveau er ledig til besættelse 1. januar 2024 eller snarest derefter.



Om hospitalets forskningsmiljøer

Nordsjællands Hospital organiserer sine forskningsaktiviteter i forskningsklynger på tværs af specialer. ​Det giver mulighed for at øge synergi og sparring mellem forskerne, giver en bedre forskningsinfrastruktur og mere forskning af høj kvalitet til glæde for patienterne.

De fem forskningsklynger på Nordsjællands Hospital er: Infektion & Inflammation, Diabetes & Vaskulær Sygdom, Perioperativ Behandling, Kvinde Barn Ung samt Epidemi.

Vi har høje ambitioner på forskningsområdet. Nordsjællands Hospital skal være en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere med lyst til at forske. Vi ønsker at Nordsjællands Hospital skal være kendt som forskningshospital – både internt og eksternt – regionalt, nationalt og internationalt.

Vi øger hospitalets videnskabelige produktion – og udvikler forskningsmiljøer, der tiltrækker erfarne forskere, og stiler mod, at Nordsjællands Hospital skal opleves som et anerkendt, kliniknært innovationsmiljø og derigennem som en attraktiv forskningssamarbejdspartner.

Vi styrker forskningen på Nordsjællands Hospital gennem opbygning af professionel og effektiv forskningsinfrastruktur.



Om stillingen

Stillingen er en 5-årig fuldtidsstilling. Halvdelen af arbejdstiden er allokeret til klinisk forskning, og den anden halvdel af arbejdstiden er allokeret til klinisk arbejde på lige fod med den pågældende afdelings øvrige speciallæger.

Forskningen på Nordsjællands Hospital skal være på et højt fagligt niveau, være kliniknært, udnytte hospitalets forskningsressourcer optimalt og være fokuseret på, at de sygdoms- og patientforløb, som hospitalets har ansvar for, håndteres bedst muligt. Derfor satser hospitalet på en tæt kobling af klinisk arbejde og forskningsarbejde.

Stillingen er forankret dels i en af de fem forskningsklynger og dels i pågældende afdeling/speciale med reference til den respektive cheflæge.



Om ansøgerne

Stillingen ønskes besat med en speciallæge (overlæge, evt. afdelingslæge) eller tilsvarende. Ansøgerne skal være ph.d. eller dr.med. og have forskningserfaring på seniorforskerniveau.

Ansøgerne skal forholde sig til alle 7 lægeroller/kompetenceområder og vil blive vurderet på baggrund af egne oplysninger herom. Ud over forskningserfaring og aktuel forskningsaktivitet vil medicinsk ekspertise inden for specialet, administrative kompetencer og samarbejdsevner blive vægtet højt. Dokumentation af formelle og faglige kompetencer, forskningsplan samt afdelingsledelsens godkendelse af denne og selv-deklarationsskema skal vedlægges ansøgningen.



Forskningsplan

Der skal anvendes den medfølgende forskningsplansskabelon. Forskningsplanen skal være godkendt af afdelingsledelsen i den afdeling, hvor ansættelsen ønskes. Godkendelsen skal vedlægges ansøgningen sammen med forskningsplanen.



Selv-deklarationsskema

Der skal anvendes den medfølgende selv-deklarationsskema. Skemaet skal udfyldes og oploades sammen med ansøgning og de andre dokumenter.



Kriterier ved bedømmelsen

Der lægges vægt på ansøgerens videnskabelige kvalifikationer, forskningsplanens kvalitet, originalitet og relevans for Nordsjællands Hospital samt afdelingsledelsens anbefaling til ansættelse. Det skal fremgå af ansøgningen, at afdelingsledelsen har godkendt forskningsplanen (inklusive budget).

De indkomne ansøgninger bliver vurderet i to trin

Der nedsættes et bedømmelsesudvalg i regi af Forskningsrådet på Nordsjællands Hospital, som vurderer de enkelte ansøgeres forskningsplan i forhold til hospitalets forskningsstrategi.

Ansøgere, hvis ansøgninger bedømmes positivt, vil efterfølgende blive inviteret til samtale af den pågældende afdelingsledelse, hvortil det kliniske speciale er tilknyttet.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne ønskes besat 1. januar 2024 eller snarest derefter. Forskningsdelen af stillingen finansieres via Nordsjællands Hospitals forskningsbudget. Den kliniske del finansieres af den ansættende afdeling.



Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 20. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler finder sted efter aftale med den ansættende afdeling.



Yderlige oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forskningschef Thea Kølsen Fischer (thea.koelsen.fischer@regionh.dk), seniorforsker Stig Mølsted (stig.moelsted@regionh.dk) eller forskningskonsulent Malene Starup Stage (malene.starup.stage@regionh.dk).



Din ansøgning

Mærk din ansøgning med ”Forskerdelestilling 2024” og fremsend den elektronisk via linket her i annoncen. Du uploader din ansøgning samt dit CV med publikationsliste. Under øvrige dokumenter uploader du kopi af eksamensbevis, autorisationer fra Sundhedsstyrelsen, herunder speciallægeautorisation, forskningsplan, en interessetilkendegivelse fra den relevante afdelingsledelse samt selvdeklarationsskema.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913266

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet