Hillerød kommune annoncerer datoer for kommende offentlige vandløbssyn

Foto: Hillerød kommune.
dato

Offentligt vandløbssyn i Hillerød Kommune: Datoer og praktisk information

Hillerød Kommune har annonceret datoerne for deres kommende offentlige vandløbssyn. Torsdag den 25. april vil der være tilsyn på Havelse Å og tilhørende tilløb. Efterfølgende, torsdag den 2. maj, vil tilsyn finde sted på Pøle Å, Æbelholt samt deres tilløb.

Lodsejere samt interesseorganisationer inviteres til at tage del i disse tilsyn eller at indsende en anmodning om tilsyn af specifikke strækninger. Enhver, som ønsker at deltage eller anmode om tilsyn, opfordres til at kontakte afdelingen Natur ved Hillerød Kommune direkte på telefon 7232 2138 eller via e-mail på natur@hillerod.dk for yderligere information og arrangement.

Alle offentlige vandløb i Hillerød Kommune vil undergå dette vandløbssyn, hvilket sikrer en grundig gennemgang og vedligeholdelse af vandløbene.

Interesserede kan finde Natur afdelingen på adressen Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød. For generel kommunikation er de tilgængelige på telefon 7232 2138 og e-mail natur@hillerod.dk. Bemærk, at telefonerne har åbent mandag til tirsdag fra kl. 10 til 14, er lukket om onsdagen, torsdag fra kl. 10 til 17, og fredag fra kl. 10 til 12. Det anbefales at anvende Digital Post for henvendelser af personfølsom karakter.

Yderligere kan offentlige vandløb også ses via kommunens webkort, hvilket giver en nem og tilgængelig oversigt for alle interessenter.

https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/nyheder/2024/vandlobssyn-2024/

Kilde: Hillerød Kommune