Hillerød Kommune byder Jakob Jensen velkommen som ny direktør

Foto: Hillerød Kommune.
dato

Hillerød Kommune byder velkommen til Jakob Jensen som ny direktør

Onsdag aften træf et enigt byråd beslutning om at ansætte Jakob Jensen i den prominente stilling som ny direktør i Hillerød Kommune. Jakob Jensen er ikke ny i den kommunale verden, da han skifter til Hillerød fra en vigtig rolle i Halsnæs Kommune, hvor hans ansvarsområder spændte over Social Service og Familier i seks år. Hans karriere inkluderer også en position som chefkonsulent i Kommunernes Landsforening (KL), hvilket vidner om en bred og solid baggrund i den offentlige sektor.

Jakob Jensens udnævnelse blev varmt modtaget af borgmester Kirsten Jensen, som specifikt fremhævede hans omfattende erfaring inden for den kommunale verden samt bemærkelsesværdige lederkompetencer. Disse egenskaber anses som afgørende for at varetage direktørrollen effektivt.

Jakob Jensen selv er drevet af en klar vision om at forbedre livsvilkårene for kommunens børn og unge. Han håber på at kunne styrke de unges uddannelsesmuligheder yderligere og udtrykker stor spænding ved at skulle samarbejde tæt med alle de forskellige interessenter i kommunen, herunder byrådet, uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og ikke mindst de kommunale ansatte.

Hans indsættelse som direktør er planlagt til den 1. april, hvor han officielt vil tage over efter Lisbeth Rindom, som træder ind i sin velfortjente pension. Med en solid uddannelsesmæssig baggrund som cand.scient.pol og en alder af 49 år, bringer Jakob Jensen ikke kun faglig erfaring, men også livserfaring til rollen som direktør. Privat er han bosat i Værløse med sin hustru og to børn.

Ansættelsen af Jakob Jensen er et tydeligt tegn på Hillerød Kommunes engagement i at fortsætte arbejdet med at forbedre forholdene for sine borgere. Med en ny direktør ved roret, ser fremtiden lys ud for både børn, unge og hele det lokale fællesskab i kommunen.

https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/nyheder/2024/ny-direktor-for-born-skole-og-familier/

Kilde: Hillerød Kommune