Hillerød lancerer ny idrætsforening for mennesker med psykisk sårbarhed

Foto: Hillerød kommune.
dato

Idræt for Sindet: En ny idrætsforening for psykisk sårbare i Hillerød Kommune

Idræt for Sindet er en ny idrætsforening, som er særskilt designet til at støtte personer med psykisk sårbarhed gennem idrætsaktiviteter. Denne tiltag er en del af Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI), som har implementeret Idræt for Sindet-konceptet over hele Danmark, hvor i alt 38 kommuner nu er medlem.

Den første milepæl for foreningen i Hillerød bliver den stiftende generalforsamling, som er planlagt til den 10. april. Denne vigtige samling vil finde sted fra kl. 13.30 til 15.00 på det centralt beliggende Trollesbro, Slangerupgade 60. Generalforsamlingen udgør en gylden mulighed for medlemmerne til at have en afgørende stemme i etableringen af denne nye forening i Hillerød.

Et af de primære punkter på dagsordenen under generalforsamlingen vil være valget af en bestyrelse, som får til opgave at lede foreningen fremadrettet. Denne bestyrelse bliver ansvarlig for at forme og udvikle foreningen, så den bedst muligt kan opfylde medlemmernes behov og interesser.

Med Idræt for Sindet i Hillerød Kommune tilbydes der nu en unik platform for mennesker med psykiske sårbarheder. Gennem idræt og fællesskab vil det være muligt for dem at opnå personlig udvikling og fremme en sundere livsstil. Hillerød Kommune og Idræt for Sindet ser frem til at byde nye medlemmer velkommen og til at skabe positive forandringer i deres liv.

https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/nyheder/2024/kom-til-stiftende-generalforsamling-for-idraet-for-sindet/

Kilde: Hillerød Kommune