Hillerødmotorvejens udvidelse starter snart: Info-møde for lokale borgere annonceret

Foto: Hillerød kommune.
dato

Anlægsarbejde på Hillerødmotorvejen og informationsmøde annonceret

Udbygningen af Hillerødmotorvejens forlængelse går snart i gang, hvilket vil forbedre fremkommeligheden og trafiksikkerheden mellem Allerød og Hillerød. Dette anlægsarbejde er længe ventet og sigter mod at løfte hele regionens infrastruktur.

Vejdirektoratet har annonceret en opdatering i forhold til nye støjberegninger på projektet, som vil blive præsenteret under et orienteringsmøde. Dette møde giver de lokale borgere mulighed for at få indblik i og stille spørgsmål omkring de kommende ændringer.

Mødet er planlagt til at finde sted tirsdag d. 12. marts 2024 fra kl. 18.30 til 20.30 i Centerhallen, Lilledal 10, 3450 Lillerød. Her vil Vejdirektoratet gennemgå det overordnede projekt, detaljerede planer for at nedbringe støjen, og informere om hvad der er planlagt i den kommende tid.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål direkte til Vejdirektoratets fagfolk, som vil være til stede for at svare på henvendelser og bekymringer fra borgerne.

For dem, der ikke har mulighed for at deltage i mødet, tilbyder Vejdirektoratet andre veje for information om projektet. Interesserede opfordres til at kontakte Vejdirektoratet direkte eller besøge deres hjemmeside for at få mere at vide.

Desuden kan man tilmelde sig Vejdirektoratets nyhedsbrev for at modtage løbende opdateringer om dette og andre relaterede projekter, hvilket sikrer, at man altid er opdateret med de seneste nyheder og udviklinger.

https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/nyheder/2024/invitation-til-mode-om-stoj-pa-hillerodmotorvejens-forlaengelse/

Kilde: Hillerød Kommune