Konsulent, der vil bidrage til bæredygtig mobilitet, forbedre kollektiv transport og styrke infrastrukturen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i at bidrage til bæredygtig mobilitet, forbedre kollektiv transport og styrke infrastrukturen?

Med en forventet stigning på mindst 20% flere rejser i 2035 står vi overfor udfordringer med endnu mere trængsel på vejene. Vores mål er at gøre kollektiv transport til det foretrukne valg for flere, og vi leder efter en person, der vil være med til at gøre en forskel.

Hos os bliver du en del af et team, der arbejder med opgaver relateret til busser og lokalbaner i regionen. Vi stræber efter at sikre hurtige og direkte forbindelser mellem regionale rejsemål og knudepunkter. Vi er i fuld gang med at gennemføre grønne initiativer for at mindske klimaaftrykket fra vores tog og busser.

Som en del af vores team deltager du i idégenerering, sparring og projektudvikling. Vi har en åben dialog, hvor du vil have mulighed for at samarbejde med engagerede kolleger samt en række samarbejdspartnere på tværs af forskellige fagområder og organisationer.

Hvis du er interesseret i at spille en aktiv rolle i udformningen af fremtidens regionale transportløsninger og ønsker at gøre en positiv forskel for klimaet gennem effektiv kollektiv transport, så opfordrer vi dig til at blive en del af vores kompetente team.

Afhængigt af om du er erfaren trafiknørd med et bankende bushjerte, relationsstærk generalist med styr på processerne eller noget helt andet, så kan en uge hos os fx se sådan her ud:

Mandag: Du starter ugen med en kop te eller kaffe i Loungen sammen med resten af enheden. En ny opgave lander på dit skrivebord – en kommenteret dagsorden til det kommende direktørmøde, og det er dig, der skal sørge for at samle trådene fra dine kollegers input.
Derudover står du overfor et møde med en mobilitetskollega, hvor I dykker ned i en innovativ idé til en session til Aalborg Trafikdage om borgerinddragelse i mobilitetsplanlægning.

Tirsdag: Teammødet er stedet, hvor du tager temperaturen på trivslen og koordinationen af arbejdsopgaver med dine teamkolleger. Under mødet giver du værdifuld sparring på et nyt projekt om fremkommelighed for R-busserne.
Bagefter arbejder du på at visualisere sammenhængspotentialerne mellem supercykelstierne og kollektiv trafik. Visualiseringen skal du bruge til at formidle en ny projektidé om bedre kobling af cykler og kollektiv trafik.

Onsdag: Du tager en fordybelsesdag fx hjemmefra. Her kan du fordybe dig i en opdateret analyse af BRT på bus 400S inden det kommende projektgruppemøde. På mødet skal du repræsentere regionen med dine indsigter om regionale sammenhænge, og dine samarbejdsevner gør, at du bidrager positivt til projektdeltagernes motivation.

Torsdag: Dagen byder på en gennemgang af politiske sager til de kommende udvalgsmøder, hvor du modtager konstruktiv feedback på din temadrøftelse vedrørende regionens trafikbestilling til Movia.
Senere deltager du i et møde med to kommuner om integrationen af delemobilitet og kollektiv trafik ved knudepunkter i regionens yderområder – med din milepælsplanlægning sikrer du fremdrift i projektet.

Fredag: Det er tid til centermøde, hvor direktøren bringer de seneste opdateringer fra centerets tre enheder. Efterfølgende nyder du en morgenmad til enhedsmødet, hvor din kollega deler viden fra et spændende klimatilpasningsprojekt. Inden weekenden sætter ind, sender du og din kollega jeres idéoplæg til Aalborg Trafikdage af sted.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med kollektiv trafik eller interesse for at dykke ned i emnet. Dine arbejdsmetoder er samarbejdsorienterede og proaktive med et blik for at se helheder og skabe sammenhænge.

Når du starter
I din opstart tilbyder vi et struktureret 10-måneders onboardingforløb, der inkluderer regelmæssige samtaler med din chef, tildeling af en mentor, deltagelse i relevante kurser samt møder under mottoet "Kend din kollega". Udover det professionelle aspekt har du også mulighed for at engagere dig i vores strikkeklub, kaffeklub eller løbeklub.

Vores kantine er et oplagt sted at nyde gode måltider, og vi tilbyder også en praktisk take away-ordning. Derudover har vi et veludstyret træningscenter, som du kan blive medlem af.

Vi holder til i Hillerød på Regionsgården, så hvis du fx pendler fra København, kan du benytte den velfungerende samkørselsordning eller muligheden for at benytte en pendlercykel fra stationen.

Du kan læse mere om vores arbejde på trafik- og mobilitetsområdet her.

Du kan læse om vores Regionale Udviklingsstrategi her.

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår aftales efter gældende overenskomst – med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg i henhold til kvalifikationer.

Ansættelse med start 1. maj 2024.

Kontakt os gerne
Du kan få yderligere oplysning om stillingen ved at kontakte enhedschef Birgitte Leolnar på telefon 2917 6362 eller mail birgitte.leolnar@regionh.dk. Du kan høre om hverdagen i teamet ved at kontakte Ulrik Kolbjørn Seehusen på 2977 8921 eller mail ulrik.kolbjoern.seehusen@regionh.dk.

Ansøgningsfrist
Ansøgning til stillingen modtages elektronisk via link nedenfor. Ansøgningsfristen er den 13. marts 2024.

Vi holder 1. samtaler i uge 12 og evt. en 2. samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Hovedstaden, Kongens Vænge , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001894

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet