Nyt seniorbolig-koncept med fokus på fællesskab ser dagens lys i Hillerød

Boligselskabet Investering og Seniorbolig præsenterer nyt seniorbolig-koncept i Hillerød
dato

Boligselskabet Investering og Seniorbolig præsenterer nyt seniorbolig-koncept i Hillerød. Projektet tæller i alt fem boliger med en række faciliteter, som skal styrke fællesskabet for beboerne. 

Selskabet Investering og Seniorbolig A/S præsenterer nu et helt nyt boligkompleks for Hillerøds seniorer. Til projektet hører et 150 kvadratmeter stort indendørs fællesareal, hvor der bliver lavet cafe, vinbar, hobbyrum og andre aktivitetsmuligheder, som beboerne kan være med til at definere. Samtidig etableres et større udendørs fællesareal med terrasser og parkeringspladser med ladestandere.

Projektet er beliggende på Østergade 4A i Hillerød, og det tæller samlet set fem boliger på mellem 50 og 110 kvadratmeter. Til hver bolig vil der desuden være mulighed for at få lavet et gæsteværelse med eget bad og toilet.

Ifølge Bjarke Wolmar, der er direktør i Investering og Seniorbolig, er etableringen af disse faciliteter et meget bevidst valg.

– Vi ved, at mange seniorer efterspørger fællesskabet frem for at sidde meget alene. Det er på den baggrund, at vi i projekttegningerne bevidst har skabt plads til store områder både inde og ude, hvor beboerne i forskellige sammenhænge kan komme hinanden ved, siger Bjarke Wolmar og uddyber:

– Det er samtidig lykkedes os at finde en placering, som opfylder seniorernes krav til en beliggenhed med kun 5-10 minutters gang til banegården, gågaden, slotsøen og kulturfaciliteterne i byen. Vi synes, at placeringen er perfekt, og så er det også et plus, at boligerne kommer med egen parkeringsplads.

Fællestur til Spanien

Investering og Seniorbolig er et søsterselskab til selskaberne Investering og Studiebolig samt Investering og Feriebolig. Det åbner op for mulighed for endnu flere fællesskabs-fremmende aktiviteter.

– Som boligejer i vores nye Hillerød-projekt får man to gange årligt mulighed for at komme med på rejse til vores Hacienda i Spanien. På den måde vil vi at give dem, som ønsker det, mulighed for at komme en tur ned under sydens sol og udvide deres netværk, fortæller Bjarke Wolmar.

Åbent hus den 4. juli

For interesserede beboere vil der blive afholdt åbent hus den 4.juli. Her vil Line Baun Danielsen, som sidder i selskabets bestyrelse, og som selv er vokset op i Hillerød, blandt andet fortælle om tankerne bag hendes egen seniortilværelse og om Hillerød.

Programmet for åbent hus-arrangementet ser ud som følger:

  • 17.00: Velkomst ved bestyrelsesformand Leif Beck Fallesen
  • 17.05: Bestyrelsesmedlem Line Baun Danielsen fortæller lidt om tankerne bag hendes fantastiske seniortilværelse og om Hillerød. Line er oprindelig fra Hillerød og har gået med aviser på Østergade
  • 17.10: Kort præsentation ved direktør Bjarke Wolmar
  • 17.15 - 18: Rundvisning.

Investering og Seniorbolig, der har mere end 100 aktionærer,  er en ny gren af et enkelt og gennemprøvet investeringskoncept, med fundament i søsterselskabet Investering og Studiebolig A/S. Man kan blive aktionærer – og dermed få en af boligerne i Hillerød - for 110.000 kroner, og til formålet kan pensionsmidler og selskabsmidler anvendes.

Kilde: Boligselskabet Investering og Seniorbolig
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.