Seneste regnskab fra ARC Nordic A/S og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

ARC Nordic A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ARC Nordic A/S en bruttofortjeneste på 8,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BANG BILER A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 349.698 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BANG BILER A/S en bruttofortjeneste på 1,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HILLERØD PAVA CENTER ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 14.414 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HILLERØD PAVA CENTER ApS en bruttofortjeneste på 1,2 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REVISIONSFIRMAET TAGE SØRENSEN, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 655.020 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISIONSFIRMAET TAGE SØRENSEN, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB en bruttofortjeneste på 3,8 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BECKMANN A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,5 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BECKMANN A/S en bruttofortjeneste på 9,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,7 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen