Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra CL ELECTRIC A/S og 4 andre lokale virksomheder

CL ELECTRIC A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,3 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juni 2019 til 31. maj 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CL ELECTRIC A/S en bruttofortjeneste på 19,8 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 19,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERFIRMAET TORBEN BENNETZEN ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,4 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERFIRMAET TORBEN BENNETZEN ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NJORD VVS Teknik ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 153.897 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NJORD VVS Teknik ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER- OG SNEDKERMESTER BØRGE NIELSEN A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 2,6 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- OG SNEDKERMESTER BØRGE NIELSEN A/S en bruttofortjeneste på 55,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 57,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Burger Garage ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på -57.665 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Burger Garage ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler