Seneste regnskab fra TM CYKLER ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

TM CYKLER ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -93.829 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TM CYKLER ApS en bruttofortjeneste på 1,3 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KOFOED & THOMSEN A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KOFOED & THOMSEN A/S en bruttofortjeneste på 14,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 15,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AKSEL V. JENSEN. RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -2,3 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AKSEL V. JENSEN. RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 8,0 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERMESTER KRISTIAN BØRTHY ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 116.462 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERMESTER KRISTIAN BØRTHY ApS en bruttofortjeneste på 885.585 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


You Sushi Hillerød ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -92.583 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde You Sushi Hillerød ApS en bruttofortjeneste på 2,6 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen