Seneste regnskab fra TØMRER LODBERG ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

TØMRER LODBERG ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 264.017 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER LODBERG ApS en bruttofortjeneste på 2,1 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HILLERØD DÆKCENTER A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 132.783 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HILLERØD DÆKCENTER A/S en bruttofortjeneste på 2,4 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE SARA KOEFOED ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE SARA KOEFOED ApS en bruttofortjeneste på 3,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PERNILLE SAMS EJENDOMSMÆGLERFIRMA ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PERNILLE SAMS EJENDOMSMÆGLERFIRMA ApS en bruttofortjeneste på 5,4 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


WA CATERING ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde WA CATERING ApS en bruttofortjeneste på 438.501 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen