Seneste regnskab fra VVS, ERIK NIELSEN A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

VVS, ERIK NIELSEN A/S i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VVS, ERIK NIELSEN A/S en bruttofortjeneste på 8,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HARLØSE VVS ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HARLØSE VVS ApS en bruttofortjeneste på 6,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Rexen Taxi ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 145.727 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Rexen Taxi ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Unkai ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 830.884 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Unkai ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kroner.


NBC BILER ApS i Hillerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 178.547 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NBC BILER ApS en bruttofortjeneste på 7,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler