BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Bliv primærbehandler i et stærkt tværfagligt behandlerteam i et spændende behandlingstilbud til unge voksne i alderen 18 til 35 år, med debuterende skizofreni eller mistanke om herom.
OPUS er et ambulant behandlingstilbud, der indeholder både medicinsk behandling, individuelle samtaler hos primærbehandler samt gruppeforløb både for patienter og pårørende. Vi lægger stor vægt på pårørende- og netværks- inddragelse i det enkelte patientforløb.
Af gruppeforløb tilbyder vi eksempelvis psykoedukation til både patienter og pårørende, social færdighedstræning, flerfamiliegruppe, kropsbevidstheds- og afspændingsgruppe, selvværdsgruppe samt en ACT-gruppe.
Rollen og hverdagen som primærbehandler i OPUS
Som primærbehandler har du, udover individuelle samtaler og enkelte gruppeforløb, en koordinerende funktion i forhold til centrets interne behandlingstilbud; vores sengeafsnit, Botilbudsteamet og FACT, samt eksterne samarbejdspartnere som fx jobcentre, socialforvaltning, socialpsykiatriske tilbud og uddannelsestilbud.
Det tværfaglige team består af en sekretær, tre overlæger, to psykologer, en oversygeplejerske, fire sygeplejersker, en fysioterapeut, en ergoterapeut og to socialrådgivere, hvoraf du vil være den ene.
Alle, med undtagelse af overlæger og sekretær, arbejder individuelt som primærbehandler med ”egne” patienter og har et caseload på 13 - 15 patienter. I gruppeforløbene arbejder du sammen med en anden behandler, så der dannes makkerskaber til gensidig sparring. I starten vil du kunne deltage som tredje mand i en gruppe med henblik på oplæring.
Vi har i teamet fast struktur for konferencer, supervision, undervisning, personalemøde samt sparring.
Rollen som socialrådgiver i OPUS
Vi forventer, at du f.eks. bidrager med din viden og evt. med oplæg af undervisende karakter inden for det socialfaglige felt. Ligeledes forventer vi, at du kan vejlede og støtte kollegaer fra andre faggrupper til gavn for deres patienter. På lignende vis vil du blive støttet og hjulpet fra de øvrige faggrupper.
Du er en dygtig lytter og trænet i at afdække sociale problemstillinger, som du tilgår i et løsningsorienteret samarbejde med patienten. Enkelte af vores patienter har mere komplicerede sociale sager. Her forventer vi, at du som socialrådgiver indgår aktivt i sagen i samarbejde med pågældende patients primærbehandler.
Du vil have mulighed for monofaglig sparring i gruppen af i alt 19 socialrådgivere på centeret. Der er en forventning om, at du deltager i aktiviteter som udvikler dig og det socialfaglige felt på centeret, bl.a. ved deltagelse i møder og temadage.
Vores forventninger til dig
Du er uddannet socialrådgiver, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende arbejde i en kommune.
En terapeutisk overbygning på din socialrådgiveruddannelse, er ikke en forudsætning for stillingen, men kan være en fordel.
Du skal over tid kunne arbejde selvstændigt og terapeutisk ud fra den kognitive adfærdsterapeutiske (KAT) referenceramme. Det vil være en fordel at kende til KAT i nogen udstrækning, men det er ikke et krav i sig selv. Du bliver tilbudt kurser og undervisning heri.
Et vist kendskab til psykopatologi vil ligeledes være en fordel, ligesom at du har interesse for arbejdet med patienter indenfor det psykotiske spektrum.
Derudover søger vi en kollega, der:
- Har lyst og evne til at arbejde individuelt og selvstændigt og har en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid.
- Deltager aktivt i teamkonferencer, supervision og den løbende faglige sparring.
- Holder dig løbende orienteret indenfor fagområdet, herunder deltager i undervisning, kurser og eventuelt efteruddannelse.
- Har interesse for undervisning og psykoedukation.
- Har lyst til at arbejde med patienter i gruppeforløb, i samarbejde med kollega.
- Har faglig interesse for og lyst til at understøtte gode og stabile samarbejdsformer med vores samarbejdspartnere, som typisk er kommunerne.
- Er god til at lede og facilitere møder og formår at medinddrage patienten og øvrige deltagere.
- Kommunikerer klart og tydeligt, såvel mundtligt og skriftligt.
- Har et positivt mindset – du ser muligheder og løsninger fremfor begrænsninger.
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer og er til besættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende socialrådgiver, Mie Albrektsen på tlf. 29 77 98 71 eller oversygeplejerske Birgitte Dardecker på tlf. 29 99 78 50.
Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her på "Job i Psykiatrien"
Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket på siden senest mandag den 6. november 2023.
Vi forventer at holde samtaler i uge 45.
Om Psykiatrisk Center Nordsjælland
Psykiatrisk Center Nordsjælland er fordelt på 3 matrikler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund. I Hillerød har vi både åbne og lukkede afsnit, akutmodtagelse samt ambulatorier. I Helsingør har vi 3 åbne afsnit og ambulant enhed, og i Frederikssund har vi ambulant enhed og 3 døgnafsnit på De Særlige Pladser.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hillerød Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Psykiatrisk Center Nordsjælland, Dyrehavevej , 3400 Hillerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 06-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5930261