Støtteperson til dreng på 10 med Aspergers

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
Vi søger dig som er god til at skabe forudsigelige og faste rammer. Drengen har Aspergers syndrom men er normalt begavet. Han går til daglig i skole, og du er sammen med drengen efter skole to dage om ugen, så han ikke skal i SFO disse dage. 

Drengen vil gerne være i social kontakt med andre børn, men har det svært ved at forstå ironi og sarkasme og kan derfor komme i konflikt. Han har derfor særligt behov for helt tydelige beskeder, hvor der er tid og mulighed for at han kan bearbejde og respondere. 

Om dig

Du er ufaglært, men du har erfaring indenfor autisme i din rygsæk, som du kan sætte i spil sammen med drengen.  

Arbejdstid
To eftermiddage om ugen kl. 14:00 -17:00 samt en weekenddag om måneden fra kl. 10:00 - 16:00. Hverdagene kan være fleksible. 

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig. 

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker. 

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Cathrine Olesen på telefon 36 34 79 00 #5 #1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136690

Via e-mail: kgl@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844219

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet