Syng med Ullerød gospelkor: Åbent for nye sangere

dato

Er du interesseret i at synge gospel og rytmisk musik? Ullerød gospelkor åbner dørene for nye medlemmer. Uanset om du kan læse noder eller ej, er du velkommen til at deltage i koret, der øver hver mandag i Ullerød Kirke.

Ullerød gospelkor består af 35 sangere og søger nu flere medlemmer til at dele glæden ved sang og samvær. Det er et åbent kor, hvor der ikke kræves nogen optagelsesprøve, og nodelæsning er ikke en forudsætning. Alle, der elsker at synge, kan være med.

Udvikl din sangstemme

Koret fokuserer ikke kun på at indøve sange, men også på at træne forskellige sangteknikker og udvikle sangstemmen. Under ledelse af korleder Katharina Baetz Rubin, som har mange års erfaring, sikres en musikalsk kvalitet i topklasse. Sammen med pianist Andreas Flensted-Jensen skaber Katharina et inspirerende miljø for både musikalsk og socialt samvær.

Praktisk information og tilmelding

Koret øver hver mandag fra kl. 19.00 til 21.30 i Ullerød Kirke. Nye deltagere kan deltage uforpligtende to gange, inden de beslutter sig for resten af sæsonen. Deltagelse koster 900 kr. pr. sæson (efterår eller forår), mens studerende betaler 800 kr. Har du spørgsmål, kan du finde oplysninger på kirkens hjemmeside eller kontakte Lone Krüger på telefon 20 44 55 90.

Praktisk information:
Dato: Mandag 14. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Ullerød Kirke, Frederiksværksgade 143, 3400 Hillerød
Entré: 900 kr. pr. sæson (Studerende: 800 kr.)
Kontakt: Lone Krüger, tlf. 20 44 55 90



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut