Zleep Hotels nyeste skud på stammen er åbnet i Hillerød

Foto: Zleep Hotel Hillerød.
dato

Nu er Zleep Hotels åbnet i Nordsjælland, og endda i smørklatten af Slotsbyen Hillerød med gå afstand til populære seværdigheder og shopping muligheder.

Et hotel som Zleep Hotel har tilsyneladende været en mangelvare i Hillerød by. Zleep Hotels har lyttet og er nu klar til at byde gæster velkomne indenfor på det spritnye hotel, midt i Hillerøds gågade.

Det nyeste hotel i Zleeps portefølje er placeret strategisk midt i byen, som vil tilbyde gæsterne en bekvem beliggenhed med kort afstand til en stor række turistattraktioner, såsom Frederiksborg Slot.

”Jeg glæder mig meget til at lære Hillerød bedre at kende - og til at skabe gode relationer til nærområdet. Vi har allerede lavet en del aftaler med lokale virksomheder, såsom Royal Stage, som jeg er sikker på bliver en succes.” udtaler Mattias Karlsen, Hotel Manager for Zleep Hotel Hillerød.

Som gæst skal man have mulighed for at udforske byen
Som på alle andre Zleep hoteller bliver der lagt særligt fokus på helhedsoplevelsen fra man checker ind til man checker ud. En helhedsoplevelse der skal sikre byens fremtidige besøgende høj hotelstandard, når de lægger vejen forbi Hillerød:

”Vi er en hotelkæde, som tilbyder kvalitetsovernatning, til priser der er overkommelige for enhver. Vi elsker at se vores gæster slå sig ned i vores fællesarealer for at arbejde, eller spille kort inden man går op på sit værelse. Derudover inviterer vores koncept også til, at man som gæst skal have mulighed for nemt at kunne opleve byen og byens tilbud – og det mener jeg bestemt at placeringen i Hillerød vil give gæsterne.” udtaler Zleep Hotels CEO, Peter Haaber.

95 værelser, klar til at huse nye og eksisterende gæster
Zleep Hotel Hillerød er det første Zleep hotel i Nordsjælland og repræsenterer en spændende milepæl for virksomheden. Med sin unikke atmosfære og moderne faciliteter er hotellet designet til at imødekomme behovene hos både forretningsrejsende og feriegæster, der søger en behagelig og nem overnatningsmulighed.

Hotellet har 95 rummelige værelser med fokus på dansk design og dets tidløshed. På værelserne er der ekstra lange senge på 210 cm, en bruser af høj kvalitet, et arbejdsbord, moderne fladskærms TV med adgang til Chromecast og naturligvis gratis og hurtig WiFi.

Receptionen er multifunktionel i den forstand, at der er hyggelige og indbydende loungearealer.

Om morgenen bliver der serveret en god og varieret morgenmadsbuffet, der hovedsageligt består af økologiske produkter.

Det er lige nu muligt at booke en overnatning på Zleep Hotel Hillerød til en attraktiv åbningspris fra DKK 699,-.

Åbningstilbuddet kan bookes på egen hjemmeside: https://hrewards.com/da/zleep-hotel-hillerod/tilbud/opening-special-zleep-hotel-hillerod

Den officielle åbningsfest finder sted fredag d. 12. april, hvor offentligheden er velkomne fra kl. 15.00.

Kilde: Zleep Hotels A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.