Bilforhandler kommer til Nordsjælland med eksklusivt event og prøvekørsel

Foto: PR
dato

Efter Renault har tilpasset forhandlernetværket, er der blevet længere til nærmeste forhandler i Nordsjælland. Hos Autohuset Vestergaard i Hillerød sørger man nu for, at Renault kommer til området med et særligt event. 

Renault besluttede at minimere forhandlernetværket i Danmark per 1. maj i år, og dermed er der blevet længere mellem forhandlerne i Nordsjælland. Autohuset Vestergaard har derfor valgt at holde et event for Renault-interesserede i området på Marienlyst Hotel i Helsingør den 18. juni.

– Der er blevet længere til nærmeste Renault-forhandler for folk i Helsingør og Nordsjælland generelt. Faktisk er den nærmeste nu vores afdeling i Hillerød, og for nogle kan det være en tur, der måske lige skal planlægges først. Så nu kommer vi til Helsingør i stedet og inviterer alle interesserede ind at opleve den nyeste Renault-model, forklarer Jesper Søgaard, der er CMO hos Autohuset Vestergaard, som derfor inviterer alle interesserede i området til en eksklusiv forpremiere på den nye Renault Scenic.

Arrangementet foregår på Hotel Marienlyst i Helsingør den 18. juni klokken 18.00-21.00, hvor man vil få introduktion til opladning af elbiler, stående buffet, samt mulighed for prøvekørsel af den nye Renault Scenic.

Der gøres opmærksom på, at der maks. er 100 pladser, som fordeles efter først til mølle. Tilmelding via hjemmeside.

https://autohuset-vestergaard.dk/gode-raad-og-viden/vi-skal-kore-pa-nye-veje/

Programmet for aftenen på Hotel Marienlyst:

18.00 Velkomst med Cremant

18.15 Præsentation af Renault Scenic

18.30 Clever fortæller om opladning og elbiler

18.40 Søren Hyltoft fra Renault fortæller om Renault og deres rejse mod elektrificering

19.15 Stående buffet

19.15 Prøvekørsel af den nye Renault Scenic

21.00 Tak for i aften 

Autohuset Vestergaard har forhandlet biler siden 1983 og findes på Sjælland, Fyn og Jylland. I alt har Autohuset Vestergaard 12 filialer landet over. Læs mere på Autohuset-vestergaard.dk

Kilde: Autohuset Vestergaard
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.