Brænder du for det akutte og komplekse, og trives du særligt om natten? Så skal du måske være sygeplejerske hos os?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores afdeling – Afdeling for Multisygdom har lige haft 1-års fødselsdag. Vi er stadig i gang med meget udvikling, for det er en stor og vigtig opgave vi står overfor, fordi der er flere og flere patienter der bliver ældre og multisyge, og dem vil vi gerne skabe nogle gode forløb for. Det er en spændende afdeling, hvor det lægefaglige team består af mange forskellige speciallæger. Sygeplejefagligt har vi også glæde af mange forskellige kompetencer og erfaringsniveau.

Det er ikke højteknologisk, strømlinet eller fuld af prestige. Det er til gengæld en af de allervigtigste opgaver i sundhedsvæsnet – og det er også her sygeplejen er allersværest og kompleks. Det kræver nemlig kreativitet, tålmodighed, høj faglighed – og det håber vi du måske vil være med til at bidrage til?

Vi tror nemlig på, at sygeplejen er helt central for patienterne, og søger derfor en erfaren sygeplejerske der gerne vil arbejde med at komme hele vejen rundt om patienten.

Vi søger en erfaren sygeplejerske til vores senge i den fælles akutmodtagelse på Hillerød, men der er også mulighed for at blive en del af vores tværsektorielle team, eller sengeafsnitte på Frederikssund afhængig af ønsker og kompetencer. Vi har allermest brug for en kollega der gerne vil nattevagter, men hører også gerne fra dig hvis du foretrækker noget andet.

Om os: Sygeplejen hos os tager udgangspunkt i Fundamentals of Care, og vores patienter har virkelig brug for en indsats både af relationel, fysisk og social karakter. Du skal trives med behovet for hurtige forløb, samtidig med at en af vores største indsatser er at have de rigtige samtaler til tiden, så vi ikke overbehandler og tager udgangspunkt i patienters og pårørendes forventninger, og ikke kun muligheder.

Vi bestræber os på at skabe de bedst mulige forløb for de patienter, som ofte ikke hører hjemme i et specifikt speciale, og som oftest har brug for afklaring, gode planer og tværsektoriel indsats.

Afdelingen består af et sengeafsnit på vores matrikel i Frederikssund samt det Tværsektorielle Team og 8 senge i den fælles akutmodtagelse i Hillerød. Det Tværsektorielle Team har tre funktioner; en rådgivende, en udekørende og en udskrivende funktion. Teamet understøtter aktiviteter rettet mod forebyggelse af indlæggelser/genindlæggelser ved at arbejde målrettet med gode udskrivelser og behandle patienter i hjemmet.

Du kan se vores film om afdelingen her og læse mere om afdelingen her

Vi har særligt fokus på kollegial sparring, trivsel og individuel introduktion. Det arbejder vi fx med via digitale løsninger til introduktion og kompetenceudvikling, tværfaglig undervisning og fællesskaber på forskellige måder.

Du skal søge hos os hvis du vil:

 • Yde sygepleje af høj faglig kvalitet med en tværfaglig tilgang
 • Udvikle og gennemføre de bedst mulige patientforløb
 • Bidrage aktivt til et godt samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og sektorer
 • Reflektere over egen og andres faglighed og bruge den til at understøtte vores fælles opgave og mål.
 • Evt. veksle mellem at være udekørende i hele planområdet og de akutte senge i modtagelsen
 • Have indflydelse på egen vagtplan
 • Være en del af noget nyt, med en ny personalegruppe
Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske og brænder for at sætte sygeplejen på dagsordenen til de patienter, der har allermest brug for den.
 • Du trives med korte og akutte forløb.
 • Du trives i et job, hvor hver dag er forskellig, og hvor løsninger findes sammen.
 • Du har kendskab til hospitalsvæsenet, men også meget gerne indsigt i eller erfaring fra primær sektor.
 • Du er dygtig til at samarbejde, tværfagligt og tværsektorielt.
Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtaler. Send en kort mail med lidt oplysninger om dig selv, så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du kan skrive til eller ringe til Oversygeplejerske Johanne Dyvelkov johanne.dyvelkov.wissing.01@regionh.dk / 23 27 72 31. Du er også velkommen til komme forbi til en snak om dine muligheder.

Vi tilbyder fuldtidsstilling, eller timetal efter ønske. Du har medindflydelse på vagtplanen. Der er skiftende vagter og weekend vagt hver 3.weekend.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6035828

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet