Dygtig medarbejder til udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så vil vi gerne høre fra dig.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordener på sundhedsområdet.

Dine arbejdsopgaver
Vi arbejder tæt på de regionale beslutningsprocesser og på tværs af fagligheder. Vores arbejdsopgaver spænder vidt fra politiker- og ledelsesbetjening til administration, projektarbejde, analysearbejde, styring af processer, besvarelse af borgerhenvendelser - og altid i tæt samarbejde med regionens hospitaler og øvrige interessenter på sundhedsområdet.

Inden for dine arbejdsområder vil du blandt andet skulle arbejde med:

 • Ledelsesbetjening tæt på den politiske og administrative ledelse
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, redegørelser og analyser
 • Besvare politikerspørgsmål og understøtte den interne kommunikation i regionen
 • Deltagelse i nationale og tværregionale arbejds- og styregrupper
 • Skabe løsninger på de aktuelle udfordringer, som hospitalsvæsenet står over for, i tæt samarbejde med gode kolleger i enheden og på hospitalerne
 • Udarbejde planer, beslutningsoplæg og analyser til hospitals- og koncerndirektioner og politikerne
 • Planlægning og strategiudvikling
Din konkrete opgaveportefølje vil blive tilrettelagt ud fra dine faglige interesser, erfaring og kvalifikationer.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol. eller cand.scient.san.publ. Du kan både være nyuddannet eller med relevant erhvervserfaring.

Du har erfaring med eller lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik og trives i en organisation med stor samfundsmæssig betydning, hvor opgaver og dagsordener hurtigt kan ændre sig. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet, men det er ikke et krav.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

 • Har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
 • Har godt humør og trives med vekslende opgaver og deadlines, der til tider kan være korte
 • Er en dygtig formidler - især på skrift - og evner at omsætte sundhedsfaglige input til klare politiske og administrative beslutningsoplæg
 • Har gode samarbejdsevner, en imødekommende tilgang til andre samt flair for at skabe fremdrift i komplekse processer med mange interessenter
 • Har overblik og evner at tænke strategisk og skabe resultater
 • Er udviklingsorienteret og formår at omsætte faglig viden til morgendagens løsninger
Om os
Enhed for Hospitalsplanlægning er en del af Center for Sundhed, der er et af de fem centrale koncerncentre i Region Hovedstaden. Vi betjener regionsrådet og koncerndirektionen, og har et tæt samarbejde med mange centrale aktører på sundhedsområdet.

Vi varetager en række spændende opgaver i forhold til planlægning og udvikling på hospitalerne, fx på fødeområdet, akutområdet, kræftområdet og psykiatrien. Herudover arbejder vi med den specialiserede behandling på hospitalerne i regi af specialeplanlægningen og følger hospitalsaktiviteten og overholdelse af patientrettighederne på vores hospitaler.

I enheden er vi ca. 24 engagerede kollegaer organiseret i teams. Som medarbejder vil du typisk løse opgaver inden for 1-2 af de faglige fællesskaber. Der er et stærkt fagligt miljø, hvor vi værdsætter at samarbejde om opgaverne. Vi har det sjovt i hverdagen med en positiv, humoristisk og uformel omgangstone. Vi har i det daglige et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider – for selvom opgaven handler om liv, handler det også om et godt arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer om ugen. Vi sigter mod tiltrædelse den 1. juli 2024 eller snarest derefter.

Ansøgning og ansættelsesforløb
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante bilag senest d. 14. maj 2024, og forventer at samtalerne kommer til at foregå i uge 21.

Vi forventer at ansætte flere medarbejdere. Ansættelsen vil ske i henhold til gældende overenskomst, og afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Karen Nørgaard, tlf. 24 23 57 89 eller chefkonsulent Camilla Lindgreen, tlf. 21 52 56 59.

Region Hovedstaden opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Hovedstaden, Kongens Vænge , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6035774

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet