Erfaren autoriseret psykolog søges til familiesamarbejde og behandling af unge

Profilbillede
dato

Har du lyst til at bidrage til et velfungerende behandlingstilbud til sårbare og udsatte familier og deres børn/unge? Er du metodisk og fagligt velfunderet, og har du lyst til at indgå i samarbejde med 8 ambitiøse kolleger til gavn for familier og børn?

Familiehusets primære opgave er rådgivning og behandling af familier med børn/unge i aldersgruppen 0-18 år. Vi har behandlingsopgaver både efter § 30 (korttidshenvisninger) og efter §32 (længerevarende forløb). Af andre opgaver skal nævnes forskellige forældregrupper og forældrekompetenceundersøgelser. Vi varetager i stigende omfang individuel og familiebaseret psykologisk behandling af børn og unge med tungere diagnoser, som er udskrevet fra behandling i børne- og ungdomspsykiatrien til kommunal indsats.

Teamet i Familiehuset består aktuelt af 5 psykologer (inkl. leder) og 3 familiebehandlere med pædagogisk baggrund, alle med terapeutiske efteruddannelser, bl.a. inden for familieterapi, mentalisering, Theraplay og traumefokuseret terapi. Vi udvikler løbende vores viden og færdigheder inden for tilknytnings- og mentaliseringsteori, som udgør et fælles fagligt fundament i tilgangen til børnene og deres familier.

Husets medarbejdere er i en vis udstrækning specialiserede i forhold til både behandlingsområder og aldersgrupper. Opgaverne er alsidige og bliver i reglen fordelt med hensyntagen til interesser. I nogle behandlingsforløb samt i undersøgelsesopgaver arbejdes i makkerpar. Behandlerne i Familiehuset har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af behandlingsforløb og -opgaverne.

I Familiehuset prioriterer vi trivsel, udvikling og faglig sparring højt, vores mål er at vedligeholde en fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads. Vi har fokus på en løbende faglig udvikling gennem fælles og individuelle kurser samt både intern og ekstern supervision.

Vi søger aktuelt en erfaren autoriseret psykolog, evt. med relevant specialistuddannelse, med primært arbejdsområde inden for familier med de større børn og unge (10 til 18 år). Den kommende psykolog skal indgå i den fortsatte udvikling af vores terapeutiske tilbud til unge og deres familier, indgå i behandlingen af lettere psykiatriske problemstillinger samt i forældrekompetenceundersøgelser.

Det vil således være en fordel at have erfaring inden for ovennævnte områder. Vi tænker ikke, at den kommende psykolog kan opfylde alle vores ønsker fra start, og er opmærksomme på behov for oplæring, uddannelse osv. if. til at kunne varetage uvante opgaver.

Vi forventer, at vores nye medarbejder er struktureret og trives med selvstændigt arbejde og skriftlig formidling.

Stillingen er ledig til pr. 1. oktober 2024 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Mandag den 12. august kl. 10.00.
Der afholdes ansættelsessamtaler om formiddagen fredag den 16. august 2024.

For yderligere oplysninger
kontakt gerne leder af Familiehuset Dennis Lind, telefon 72 32 68 00.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Hos os er det ikke kun arbejdet, der tæller, men også menneskene bag.

I fællesskab gør vi hver dag en forskel for kommunens mere end 54.000 borgere, og vi sætter pris på det helt særlige bidrag, som du kommer med. Vi er stolte af at gå nye veje og sammen finde løsninger på de udfordringer, som møder os. Hillerød Kommune er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi tror på værdien af både forskellighed og sammenhold. Det er vigtigt, at alle føler sig anerkendt og respekteret, for hos os er arbejdsglæde en forudsætning for den gode kvalitet og tilfredse borgere.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Familiehuset og Familieplejen, Kirsebæralle, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072822

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet