Erfaren prøvesagkyndig til Nordsjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Færdselsstyrelsen søger vi en prøvesagkyndig, der møder eleverne på en positiv og tillidsvækkende måde, så de får den bedste start på livet som bilist.

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Så er det måske dig, vi søger.

Om stillingen
Aktuelt søger vi én prøvesagkyndig til team Kørekort Nordsjælland med tjenestested i Hillerød.

Som prøvesagkyndig får du en spændende og afvekslende hverdag. Din primære arbejdsopgave er afholdelse af teori- og praktiske køreprøver.

I opgaven med afvikling af prøver, er landet inddelt i 11 områder. I hvert område er der flere tjenestesteder, hvor du som prøvesagkyndig kører ud fra, når du dækker køreprøverne i området.

Du får således tjenestested på et fast prøvested, hvorfra du kører ud. Du kommer til at afholde køreprøver på andre lokationer end dér, hvor du har tjenestested. Du refererer i det daglige til din teamleder, som sørger for at tilrette arbejdet for dig og dine kolleger i samarbejde med vores landsdækkende planlægningsenhed.

Om dig
Det er en betingelse for ansættelsen, at du er uddannet prøvesagkyndig med erfaring, ligesom du skal bevare førerretten under hele din ansættelse. Du skal kunne varetage A, B, C, D og E kategorier.

Du interesserer dig for færdselsreglerne og du er selv en habil bilist. Det er vigtigt, at du kan håndtere og støtte eleven i den pressede situation, som en prøve ofte er. Derfor formår du at være i myndighedsrollen på en konstruktiv måde, hvor eleven føler sig tryg.

Formelle krav

  • Du er fyldt 23 år og har haft kørekort til kategori B i mindst 3 år
  • Du må ikke være erhvervsaktiv som kørelærer ved siden af din ansættelse som prøvesagkyndig
  • Du kan stille egen bil til rådighed til transport mellem prøvestederne
Om Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Vi er knap 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for sikker og bæredygtig færdsel på vejene. Vi har ansvaret for tilsyn og regulering på vejtransportområdet i Danmark og for køreprøveafvikling og -administration.

I teamet har vi en uhøjtidelig omgangstone og højt til loftet. Vi har fokus på faglighed, fællesskab og arbejdsglæde og ser vores forskelligheder som en styrke.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på fuld tid og du bliver omfattet af Organisationsaftale for overenskomstansatte køreprøvesagkyndige i Færdselsstyrelsen.

Stilling er til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Flemming Steikman Jensen. Send en sms på 51 27 95 60, så ringer Flemming tilbage.

Ansøgning
Send ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation senest den 6. december 2023.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 50.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. I ansættelsesforløbet indhenter vi desuden straffeattest og referencer.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Færdselsstyrelsen Hillerød, Rønnevangsalle , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946704

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet