Introduktionsstilling i Intern medicin / kardiologi ved Kardiologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du brug for 6-9 mdr. uklassificeret reservelægestilling efter endt introstilling i Intern medicin, og har du lyst til at arbejde i en kardiologisk afdeling, så er det det nok dig vi søger.

Kardiologisk afdeling, Nordsjælland Hospital er en dynamisk afdeling med stor vægt på uddannelse af yngre læger. Afdelingen har en omfattende ambulant aktivitet med bl.a. ekkokardiografi, hjerte-CT, pacemakeranlæggelse, samt udredning og kontrol af patienter indenfor områderne iskæmi, arytmi, hjertesvigt og hjerteklapsygdom. Du vil derved kunne sætte fokus på netop de områder af kardiologien, der har din interesse.

Aktuelt er der udviklet et særligt program for on-boarding af nye medarbejdere. Endvidere tilbydes der introduktion til ekkokardiografi ved speciallæger samt workshops med mulighed for praktisk træning. Der vil under ansættelsen være mulighed for deltagelse i relevante kurser, herunder gives støtte i tilfælde af optagelse på DCS kurserne, Ekko I og Ekko II.

I forlængelse af morgenkonferencen er der på daglig basis undervisning, herunder ugentlige journal clubs med artikelgennemgang, fremlæggelse af relevante cases og intern / ekstern præsentation af spændende emner indenfor kardiologien og andre relevante emner.

Vagt på hospitalet er tilrettelagt som 2-skiftet tjeneste med 12 yngre læger i en fællesvagt i samarbejde med de øvrige medicinske afdelinger og akutafdelingen. Den primære opgave som kardiologisk mellemvagt vil dog være i den kardiologiske satellitenhed (brystsmerteklinikken), hvor man lærer at håndtere alle akutte kardiologiske patienter. I dagtid vil funktionerne også være stuegang samt yngre læge ambulatorium, hvor man varetager opfølgning på bl.a. iskæmipatienter efter AMI og revaskularisering.

Afdelingen har stor forskningsaktivitet ved professor Christian Torp-Pedersen, samt flere Ph.d.-studerende ansat. Afdelingen deltager derudover i en række kliniske studier. Der vil således være mulighed for at prøve kræfter med forskning, hvis det har din interesse.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi forventer, at du har gennemført turnus / KBU, med ret til selvstændigt virke. Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 29 april kl. 12. Eventuelle samtaler og svar på ansøgningen snarest derefter.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte den uddannelsesansvarlige overlæge, Rolf Steffensen, tlf. 48296337, mail rolf.steffensen@regionh.dk, og/eller ledende overlæge, Niels Tønder, på tlf. 48297339, mail niels.toender@regionh.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej , 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032225

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet