Mødestabil gravermedhjælper søges til velfungerende graverteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ullerød, Tjæreby, Alsønderup, Nødebo, og Gadevang Kirkegårde søger en mødestabil gravermedhjælper til at indgå i vores velfungerende graverteam 37 timer om ugen.

Tiltrædelse den 1. september 2024.

Om os:
Ullerød, Tjæreby, Alsønderup, Nødebo og Gadevang er hyggelige og velfungerende landsbykirker i mindre landsogne tæt ved Hillerød. Vores kirker har et aktivt kirkeliv for sognenes beboere, med mange forskellige tilbud for alle aldersgrupper. Vi har en velfungerende arbejdsplads med et rart og godt arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i vores arbejde og gør os umage for at være gode kollegaer.

Jobbet som gravermedhjælper indebærer, at du sammen med dine gode kollegaer skal passe vores fem kirkegårde blandt andet med drift og vedligehold af gravsteder og grønne områder, herunder præstegårdsarealer, begravelsesarbejde, hækkeklipning, grandækning, snerydning, blomster til alterbordene og rengøring.

Om dig:
Det er vigtigt, du kan trives med at arbejde selvstændigt, og at du kan bevare overblikket, selv om dagen ikke altid forløber som forventet. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil, kan lide at have styr på dine ting og sætter en ære i, at dit arbejde bliver gjort. Du forstår vigtigheden i af at være en del af et team, hvor alle er afhængige af, at man løfter hver sin opgave. Du er empatisk, venlig og imødekommende og har forståelse for kirken som arbejdsplads. Du evner at være sammen med alle typer af mennesker – også når de er i sorg.

Du har et godt håndelag, og er ikke bange for at tage fat på opgaverne. Du har blik for orden og kan selv kan se, når noget trænger til opmærksomhed. Du har lyst til at være med i pleje- og vedligeholdelsesarbejdet på kirkegården i al slags vejr. Du kan håndtere diverse små maskiner, flere arbejdssteder og mangeartede opgaver. Du har interesse, flair og evt. erfaring indenfor arbejde med grønne områder. Du har kendskab til IT på brugerniveau.

Du skal være afklaret med, at der i perioder og afhængig af årstidsbestemte opgaver kan forventes overarbejde, ligesom du lejlighedsvis skal medvirke ved kirkelige handlinger i weekenden. Du skal have kørekort og bil, da der kan forekomme (godtgjort) kørsel mellem kirkegårdene.

Vi kan tilbyde dig:
At blive en del af et velfungerende graverteam på fire. En tryg arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer. En arbejdsplads, hvor vi sætter pris på det enkelte menneske og prioriterer faglig og personlig udvikling. Du vil selvfølgelig få en grundig oplæring og introduktion.

Løn- og ansættelsesforhold:
Ansættelse ved Den fælles kirkegårdsdrift, Hillerød provsti.

Stillingen er en fuldtidsstilling 37 timer pr. uge og der kan forekomme få overarbejdstjenester. Ansættelsen er tidsubegrænset.

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Den årlige løn i nutidskroner udgør for gravermedhjælpere i hovedstaden uden gartnerisk uddannelse: 302.118 kr. (trin 1) – 310.130 kr. (trin 2). Med gartnerisk uddannelse: 344.610 kr. (trin 1) – 358.648 kr. (trin 2). Alle løn tal er angivet ved en fuldtidsansættelse, og der sker aflønning på timeløn.

Ansøgningsfrist senest d. 10.7. 2024 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 18.7. 2024.

Ansøgning og relevante bilag sendes på mail til: 4913fortrolig@sogn.dk
Opgiv gerne referencer med navn og tlf. nr. i ansøgningen.
Henvendelse vedr. stillingen kan ske til ledende graver Monica Van der Zwiep, på mail: mov@km.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Den fælles kirkegårdsdrift i Hillerød Provsti, Frederiksværksgade, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068973

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet