BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Hvem er vi Vi er et håndværkerkøkken med vægt på høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige modtagere. Vi arbejder med madmod, og vores ambition er at tilberede lødig og velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer. Madhåndværket bliver produceret i eget køkken, brødet fra eget bageri og pålægget fra egen slagter. Vi arbejder med bæredygtig udvikling med mindst 60% økologi og nedbringelse af vores CO2 aftryk og 3 af FN´s verdensmål.
Vi søger: Til FM Køkken og Kantine søger vi en bagværkerelev der brænder for at bage, har lyst til at blive en del af vores virksomhed og kan se det som en fremtidig profession.
For stillingen gælder at du:
- har bestået eller er i gang med grundforløbet for bagerelever
- er passioneret og brænder for det gode håndværk
- har lyst til læring i et travlt miljø
- vil tage ansvar for din uddannelse og har mod til at lade dig udfordre og dygtiggøre dig inden for faget
- er mødestabil, også tidligt om morgenen
- har lyst til at færdiggøre din uddannelse hos os
- er positiv, servicemindet og har en omgængelig personlighed
- har lyst til at arbejde med råvare og deje i stor skala og høj kvalitet og sætter en ære i at arbejde med økologisk bagværk
- er energisk og god til at samarbejde med dine kollegaer
- interesserer dig for gode råvare og stolte håndværkstraditioner
- kan overholde aftaler og fastholde deadlines
Vi tilbyder:
- kollegaer med et højt fagligt niveau
- du kommer til at bage et bredt udvalg af produkter- fra rugbrød til morgenboller, wienerbrød og kager. Vi har høje forventninger og stiller krav til, at det vi producer er højeste kvalitet
- en arbejdsplads med fokus på samarbejde og arbejdsmiljø
- veluddannede vejledere, der sammen med dig sikrer, at du kommer igennem praktikkens mål
- gode, stabile og samarbejdsvillige kollegaer fra mange kulturer
- at du bliver en del af en medarbejdergruppe, der er organiseret i teams
- en arbejdsplads med dag-, weekend- og helligdagsvagter
Vi gør opmærksom på, at Nordsjællands Hospital er et røgfrit hospital – både inde og ude.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn og etnicitet.
Nærmere oplysninger og ansøgningsfrist: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse mellem kl. 9-12 til Køkkenchef Helle Steen Petersen, tlf. 4829 6071 eller mob. 2443 6241.
Vi skal have din ansøgning senest søndag den 24. september 2023.
Bemærk venligst, at kun ansøgninger, der kommer via linket, vil komme i betragtning.
Yderligere information FM Køkken, Kantine og Kiosk er en enhed i Facility Management organisationen med bl.a. et produktionskøkken, der dagligt producere mad til 700 patienter og 500 medarbejdere.
Nordsjællands Hospital er Region Hovedstadens specialiserede akuthospital til borgere i Nordsjælland. Nordsjællands Hospital tilbyder behandling på hospitalerne i Hillerød og Frederikssund – samt i Sundhedshuset Helsingør.
Hospitalet har 4.000 dedikerede ansatte, der hver dag arbejder for, at Nordsjællands Hospital er et sikkert og godt sted at være patient. Vores vision er: Patienternes Hospital – først og fremmest.
På Nordsjællands Hospital bliver du en del af en dynamisk kultur og en faglig stærk organisation, hvor vi hele tiden arbejder på at blive endnu bedre til det, som vi er gode til.
Læs mere på https://www.nordsjaellandshospital.dk/
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hillerød Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250833&DepartmentId=18821&MediaId=4733&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5897305