Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Hillerød - torsdag den 30. juli

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindre brand i trækasser

Allerød: Onsdag morgen klokken 08.30 opstod der en mindre brand i nogle trækasser som følge af brug af en ukrudtsbrænder. Kasserne stod op ad en bygning på Svanevang, der skete udelukkende sodskade på bygningen.

Værktøj stjålet fra varebil

Smørum: Fra en Nissan varebil er der mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj, blandt andet en bajonetsav, skruemaskine, boremaskine og vinkelsliber.

Flere fik klip i kørekortet

Græsted: Ved en hastighedskontrol mellem de to rundkørsler ved Dønnevældevej/Møllebakken mellem klokken 16.34 og 19.00 fik syv bilister et klip i kørekortet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/timen.

Kørte uden kørekort

Hillerød: En 33-årig mand fra Helsinge blev onsdag aften klokken 18.13 standset, da han kom kørende ad Hillerødmotorvejens forlængelse. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Taske stjålet fra bil

Værløse: En taske indeholdende solbriller, mobiltelefon og pung med diverse betalingskort blev mellem klokken 16.00 og 18.45 onsdag eftermiddag stjålet fra en vil, der hold på Ballerupvej. Tyven har formentlig benyttet en lille spække i en nedrullet siderude til at skaffe sig adgang til bilen. 

Måtte tale med store bogstaver

Vejby: Politiet måtte flere gange i løbet af onsdag aften og natten til torsdag rykke ud til en særdeles højlydt fest på Storedal. I første omgang rykkede festdeltagerne inden for, men da det ikke ændrede mærkbart på støjniveauet, måtte en patrulje køre til adressen og tale med store bogstaver, hvorefter budskabet trængte ind hos festdeltagerne.

Rykkede ud til lydregulering

Smørum: En gruppe unge hørte klokken 00.40 natten til torsdag så høj musik på Balmoseskolen, at en patrulje kørte ud for at sørge for, at lydstyrken blev reguleret.
 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 29. - 30. juli 2020

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler