Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anmeldelse om skud, Hillerød

Klokken 07.21 kom en anmeldelse om, at en mand havde affyret et skud fra en bil på Egespurs Allé, hvorefter han kørte fra stedet. Flere patruljer og politihunde blev sendt til området, og ud fra oplysninger i sagen blev bilens ejer fundet og kontaktet. Der var dog intet, som pegede på, at bilens ejer havde været på stedet endsige affyret et våben fra bilen.

 

Tyveri fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Fra en byggeplads på Miljøvej er der mellem mandag aften klokken 22.00 og 05.30 tirsdag morgen stjålet diverse værktøj og materialer. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.55, og tyven har brudt beslaget på en dør op for at skaffe sig adgang til stedet.

 

Bil udsat for hærværk, Slangerup

En bil, som stod på Banevænget, er mellem klokken 14.30 mandag eftermiddag og klokken 08.45 tirsdag morgen blevet udsat for hærværk, idet der er lavet en ridse langs hele bilens venstre side.

 

Kørte uden kørekort og uden nummerplader, Gentofte

Tirsdag formiddag klokken 09.30 blev en 46-årig mand fra Frederiksværk standset, da han kom kørende ad Ørnegårdsvej. Manden kørte i en bil uden nummerplader og havde tillige sat sig bag rattet, selvom han ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for begge lovovertrædelser og bilen blev konfiskeret.

 

Snusede sig frem til hash, Farum

En narkohund snusede sig ved en målrettet indsats mod narkoslag på gadeplan sig tirsdag formiddag klokken 10.45 frem til en moderat mængde hash, som var skjult på et gangareal ved Bybækterrasserne.

 

Kørte uden kørekort, Kokkedal

Tirsdag klokken 12.43 blev en 34-årig kvinde fra Kokkedal standset, da hun kom kørende ad Ullerødvej. Kvinden blev sigtet for kørsel uden førerret, da hun havde sat sig bag rattet, selvom hun ikke havde erhvervet kørekort.

 

Falsk anklage, Kgs. Lyngby

En 21-årig mand er blevet sigtet for falsk anklage, da han i forbindelse med en anden sag udgav sig for at være en anden person, som derved blev uretmæssigt sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

 

Havde kniv på sig, Hillerød

Tirsdag eftermiddag klokken 16.52 blev en 16-årig ung mand sigtet for overtrædelse af Knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en kniv, mens han opholdt sig på Hillerød Bibliotek.

Jakke stjålet fra bil, Helsinge

Mellem mandag aften og tirsdag aften er der stjålet en jakke og en regnjakke fra en bil, som stod i Nygade. Tyveriet blev anmeldt klokken 18.09 og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Viftede med kniv, Gentofte

En 41-årig mand fra Gentofte blev klokken 18.20 sigtet for trusler mos andres liv, da han viftede med en kniv og truede tre gæster på et pizzeria på Vangedevej.

 

Segboard startede brand, Værløse

Under opladning af et segboard i en villa på Skovgårds Allé gik der klokken 19.46 overgang i de elektriske installationer. Både politi og brandvæsen kom til stedet, og brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden. Beboerne i villaen blev efterfølgende tilset af ambulancereddere, men havde ikke umiddelbart været udsat for røgforgiftning.

 

Kørte med stjålne nummerplader, Ølsted

En 21-årig mand blev klokken 19.09 sigtet for at tyveri af nummerplader, da han havde stjålet et sæt nummerplader og monteret dem på en ellers uindregistreret bil. 

 

Sigtet for spirituskørsel, Espergærde

Klokken 20,30 tirsdag aften blev en 42-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Musik til ulempe, Vejby

En borger anmeldte klokken 00.43 natten til onsdag, at en gruppe unge hørte høj musik, der var til ulempe for beboerne på og omkring Rasmus Olsensvej. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der ikke længere blev spillet høj musik.

 

Mistænkelig mand, Gentofte

Klokken 04.07 ringede en beboer på Svalevej til politiet og fortalte, at en mand netop havde taget i dørene til beboerens hus. En patrulje kørte til stedet, men den mistænkelige mand var hverken at finde på adressen eller i det omkringliggende boligkvarter.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi