Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i tandlægeklinik, Græsted

Klokken 07.26 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en tandlægeklinik på Græsted Stationsvej mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 05.00. Indstigningen var sket via aflistning af et vindue.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

På Jernbanevej standsede en patrulje klokken 08.15 en 75-årig mandlig bilist fra København. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om hans kørekort var blevet administrativt inddraget.

 

Tyveri fra skole, Virum

Klokken 08.49 blev det anmeldt, at en mand omkring klokken 8.10 havde indfundet sig på Hummeltofteskolen, hvor han havde stjålet en indkøbstrolley. Han beskrives som: mand, afrikansk af udseende, 27-32 år, ca. 180 cm, muskuløs af bygning, mørk i huden og skaldet/karseklippet. Iført mørk hættetrøje med lynlås foran, sort eller mørkeblå T-shirt, hvide arbejdsshorts og lyse gummisko. 

 

Kørte bil trods kørselsforbud, Humlebæk

En patrulje standsede klokken 10.48 en 24-årig mandlig bilist fra Ringsted på Humlehaven nær motorvejen. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han havde kørselsforbud. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 46-årig kvindelig bilist fra Helsinge kørte klokken 11.28 ad Hillerødmotorvejens forlængelse i sydlig retning, hvor hun af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og forulykkede i grøften. Patruljer kørte til stedet, hvor det sydlige spor i en periode var afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Omkring klokken 12.20 var der igen fri passage for den øvrige trafik.

Grundet personskade blev den kvindelige bilist samt et barn, som var passager i bilen, kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

 

Brand i bil, Fredensborg

Klokken 11.44 blev det anmeldt, at der var ild i en bil, som stod parkeret i en garage på Asminderødgade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden blev slukket, inden den nåede at sprede sig.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke fastslået. 

 

Omrejsende håndværkere tilbød at rense fliser, Kokkedal

Klokken 13.32 blev det anmeldt, at der tidligere på dagen havde været to udenlandske mænd forbi en adresse på Bakkedal, hvor de tilbød beboeren at rense fliserne i indkørslen. Beboeren afviste dog deres tilbud, og de forlod stedet.

Nordsjællands Politi anbefaler, at man takker nej til uopfordrede tilbud fra omrejsende håndværkere. Hvis nogen uopfordret banker på ens dør og forsøger at sælge noget, bør man:
• Afvise dem
• Hvis muligt notere et signalement af personerne og den bil, de er ankommet i
• Ringe 1-1-4 og anmelde det.

Laver man alligevel en aftale med håndværkerne, og arbejdet ikke lever op til det aftalte, så er der ikke længere tale om en opgave for politiet, selv om håndværkerne har henvendt sig ulovligt. Der er derimod tale om et såkaldt civilt søgsmål, hvor køber selv skal anlægge sag mod håndværkerne. Dét plejer dog at være svært, fordi de ofte efterfølgende ikke er til at opstøve - sig derfor blot nej tak til deres tilbud helt fra begyndelsen. 

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 15.48, at de tilbageholdt en udenlandsk mand, som havde stjålet varer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 21-årig, der blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Færdselsuheld, Hørsholm

En 59-årig mandlig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 15.52 ad Rungsted Strandvej, hvor han ved Rungsted Havn ikke overholdt sin vigepligt og påkørte en 66-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg. Patruljer kørte til stedet, hvor trafikken i en periode var påvirket grundet bilernes placering efter uheldet. 

Den 59-årige mandlige bilist blev af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Begge parter blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet.

 

Bilist fik ildebefindende, Ølstykke

Onsdag eftermiddag klokken 16.08 fik en bilist et ildebefindende og blev noget konfus, da han kørte på Frederikssundsvej. Det fik nogle medbilister til at kontakte politiet. En patrulje kørte til stedet og i samarbejde med sundhedsvæsenet, blev der taget hånd om bilisten.

 

Mand skabte utryghed, Helsingør

En 38-årig mand skabte onsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 uro og uorden ved sin tilstedeværelse og opførsel over for nogle børn og unge på Multibanen. Manden råbte efter dem, ligesom han ”satte sig” på flere af dem og var ved at indlade sig i flere slagsmål. En patrulje kom til stedet og tog manden med på politigården, hvorfra det i samråd med sundhedsmyndighederne blev besluttet, at manden blev overgivet i deres varetægt for at få den rette hjælp.

 

Mand overfaldet, Snekkersten

Onsdag aften kom en anmeldelse om, at en 45-årig mand fra Helsingør var blevet slået flere gange i hovedet af to andre mænd, hvorefter de kørte fra stedet. Overfaldet var formentlig en reaktion på, at den 45-årige forinden havde taget kontakt til nogle drenge, som smed med affald og bad dem om at samle det op. Den 45-årige blev efterfølgende behandlet på skadestuen. På baggrund af oplysninger i sagen har politiet en formodning om, hvem gerningsmændene er.

 

Sigtet for spirituskørsel, Skævinge

På Nygade blev en 42-årig lokal mand klokken 20.45 standset af en patrulje, da manden kom kørende på en minilæsser, selvom hans promille var over det tilladte. Den 42-årige blev sigtet for spirituskørsel.

 

Sigtet for narkokørsel, Kokkedal

En 26-årig mand fra Hillerød blev klokken 22.10 standset på Fredensborg Kongevej. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel samt for at være i besiddelse af en mindre mængde kokain.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Frederikssund

Klokken 23.20 blev en 20-årig mand fra Frederikssund truffet af en patrulje på A C Hansens Vej. Manden havde en klump hash i sin lomme, og blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Måtte have hjælp til at komme med toget, Ølstykke

En borger blev klokken 23.38 så bekymret for en 13-årig dreng fra Frederiksberg, som virkede alkoholpåvirket og lå og sov på perronen ved Ølstykke Station, at politiet blev kontaktet. En patrulje blev sendt til stedet og da det blev vurderet, at han var i stand til at køre med toget, blev det aftalt med hans pårørende, at de sørgede for at hente ham på en station i Københavnsområdet.

 

Drenge blev sat til at rydde op, Jægerspris

En borger ringede klokken 00.44 natten til torsdag til politiet og anmeldte, at nogle drenge gik rundt på Møllevej kastede ting op på skolens tag. En patrulje kørte til stedet og traf ni drenge i alderen 14-15 år fra lokalområdet. De blev sat til at rydde op, og da de var færdige med det, blev de sendt væk fra området.

 

Musik til ulempe, Nordsjælland

Flere steder i Nordsjælland har borgere følt sig så generet af musik, at politiet er blevet kontaktet. I Helsinge var en patrulje ved midnatstid ude og sørge for, at musikken blev skruet ned ved en fest i Hestehave, mens en fest i Bladhusene var blevet lukket af en patrulje en halv times tid tidligere. En patrulje kørte 02.01 ud til Viggo Rothes Vej, for at få nogle festdeltagere til at skrue ned for musikken. Der skulle dog yderligere to besøg på adressen til, før festdeltagerne forstod budskabet.

 

Uro og uorden, Hillerød

To personer så sig omkring klokken 02 natten til torsdag så sure på hinanden uden for Rosen på Søndre Jernbanevej, at der opstod noget tumult. En patrulje kørte til stedet og fik dæmpet gemytterne.

 

Sigtet for narkokørsel, Virum

Klokken 01.10 natten til torsdag blev en 23-årig mand fra København sigtet for narkokørsel. Manden blev truffet af en patrulje på Kongevejen, og da det tillige viste sig, at han tidligere var frakendt førerretten blev han også sigtet for at køre uden kørekort.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi