Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i varebil, Hornbæk

Mellem onsdag d. 30 kl. 15.30 og torsdag d. 01 kl. 05.30 var der indbrud i en varebil der stod parkeret på Gl Havreholmvej. Der blev stjålet motorkost og jordraketter fra varebilen. 

 

Brand i dobbelthus, Græsted

Torsdag kl. 11.21 udbrød der brand i et dobbelthus på Karlsmindehaven i Græsted. Huset blev evakueret og branden slukket af brandvæsnet. En beboer blev kørt på hospitalet for at blive behandlet for mindre skader. En kat omkom i branden. 

 

Madtyveri i Meny, Nærum

To udenlandske statsborgere på 37 og 33 år stjal torsdag kl. 12.07 madvarer fra Meny på Nærumvænge ved at gemme maden under deres jakker, mens de gik forbi kasserne. De to blev sigtet for butikstyveri og anholdt.

 

Tricktyveri i Lidl, Frederiksværk

Torsdag kl. 10.30 blev en 74-årig kvinde fra Frederiksværk udsat for et tricktyveri mens hun handlede i Lidl på Nørregade i Frederiksværk. Mens kvinden stod og kigge på en bluse, kom en udenlandsk mand hen og stillede hende en masse spørgsmål. Manden forsvandt hurtigt igen, hvorefter kvinden kunne konkludere, at hendes pung var forsvundet. Manden beskrives af kvinden som: Mand, 35 år gammel, 172 cm høj, brun i huden og spinkel af bygning. Manden talte engelsk og var iført en mørk overfrakke. 

 

Kørte uden førerret, Humlebæk

En 76-årig kvinde fra Espergærde blev torsdag kl. 16.36 stoppet på Humlebæk Strandvej, hvor hun førte et køretøj uden førerret. 

 

Vold og trusler på livet, Nivå

En 13-årig dreng fra Nivå blev torsdag kl. 18.00 udsat for vold af to drenge på 15 og 17 år også fra Nivå ved biblioteket på Nivå Center. De to drenge tildelte den 13-årige slag og spark, og truede ham med, at de ville slå ham ihjel. En patrulje ankom kort efter og anholdte drengene på 15 og 17. Drengene er nu sigtet for vold og trusler på livet. Forældre og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

En 28-årig mand fra Hørsholm blev klokken 19.05 standset, da han kom kørende ad Herredsvejen. Her viste det sig, at han kørte bil, selvom han var frakendt førerretten. Manden blev sigtet for forholdet og for at oplyse falske id-oplysninger til politiet.

 

Drenge vakte mistanke, Hillerød

Tre drenge vakte klokken 19.41 mistanke hos en borger, som så dem forsøge bryde et vindue til Grønnevang Skole op. Borgeren kontaktede politiet, som kørte til stedet. Her snusede en patruljehund sig frem til de tre drenge, som havde forsøgt at gemme sig i nærheden. Patruljen tog herefter en adfærdsregulerende samtale med drengene. 

 

Havde narko på sig, Helsingør

En 43-årig mand fra Vanløse blev klokken 20.09 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde narko til eget forbrug. Manden blev truffet i en bil på Esrumvej.

 

Havde joint på sig, Helsingør

Klokken 20.51 blev en 28-årig mand fra Helsingør sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet i en bil i Ponydalen.

 

Sigtet for narkokørsel, Espergærde

En 22-årig mand fra Gilleleje blev klokken 00.27 standset, da han kom kørende ad Hovvej. Da en narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis, blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve på ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte trods forbud, Kgs. Lyngby

Klokken 01.23 blev en 22-årig mand fra Kgs. Lyngby standset, da han kom kørende ad Lyngvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået udstedt et kørselsforbud.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi