Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vejvrede, Værløse

En 56-årig mand fra Nordhavn blev søndag kl. 08.38 antastet af en anden billist i krydset ved Åvej og Ny Hjortespringvej i Værløse. Manden havde tidligere blinket af den anden billist med sine forlygter, da der blev smidt affald på gaden, hvilket havde gjort den anden billist rasende. I krydset slog billisten først ud efter den 56-årig med en knytnæve og senere med en skarp genstand, der skar forurettedes jakke op. En anden bilist kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at forlade stedet. Sagen bliver nu efterforsket, og ud fra oplysninger har vi en formodning om, hvem gerningsmanden er. 

 

Større mængde metalaffald stjålet, Hillerød

Mellem lørdag d. 14 kl. 14.30 og søndag d. 15 kl. 10.00 har ukendte gerningsmænd stjålet flere tons metalaffald fra en gårdsplads på Harløsevej. 

 

Trafikuheld med euforiserende stoffer, Holte

Søndag kl. 12.46 kørte en 26-årig mand fra Holte ind i to parkerede køretøjer på Kongevejen. Det viste sig, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.  

 

Hærværk mod bil, Kgs. Lyngby

En bil, som stod på Lundtoftevej, var søndag eftermiddag udsat for hærværk. Bilens ene sidespejl var fjernet og bilen var ridset hele vejen rundt. Hærværket blev anmeldt klokken 15.02.

 

Bil i brand, Birkerød

Søndag klokken 15.21 kom en anmeldelse om brand i en bil på Birkerød Kongevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og da brandvæsenet havde fået slukket ilden kunne det konstateres, at branden formentlig er opstået som følge af opladning af bilens batteri.

 

Stjal sodavand, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand fra Dyssegård blev søndag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter han blev afsløret i at ave taget en sodavand i 7-Eleven på Klampenborgvej, hvorefter han forlod butikken uden at betale. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

Forsøgte at stjæle handsker, Gentofte

En mand forsøgte klokken 16.25 søndag eftermiddag at stjæle nogle handsker fra en carport på Ibstrupvej. En beboer på adressen overraskede imidlertid manden, som opgav sit forehavende og forsvandt fra stedet på en blå X-cite børnecykel med hvide forgafler. Manden beskrives som dansk af udseende, 38-40 år, 188-190 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, skaldet med lidt udstående ører, dansktalende og iført sort tøj.

 

Sigtet for butikstyveri, Hillerød

En 42-årig mand fra Vallensbæk Strand og en 39-årig kvinde fra Helsingør blev søndag eftermiddag omkring klokken 17 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Da de to ikke ville oplyse hvem de var til butikspersonalet blev politiet tilkaldt for at få klarlagt identiteten på de to.

 

Fyrværkeri til ulempe, Helsingør

Ukendte gerningsmænd fyrede søndag eftermiddag klokken 17.12 fyrværkeri af ved Helsingør Station til gene for forbipasserende. En patrulje blev sendt til stedet, men der var ikke spor af hverken fyrværker eller gerningspersoner mens patruljen var i området.

 

Havde hash på sig, Helsingør

En 25-årig mand fra Helsingør blev søndag eftermiddag klokken 17.50 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje traf ham i en bil på en p-plads i Folehaven. Den 25-årige blev sigtet for forholdet. Lidt senere på aftenen, klokken 18.20, blev en 22-årig mand fra Helsingør truffet i en bil på Søvejen, hvor han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Væltede træer, Nordsjælland

Søndagens blæsevejr medførte at flere træer væltede rundt om i Nordsjælland.

  • Klokken 12.10 kom der en anmeldelse om et væltet træ på Ordrup Jagtvagt i Charlottenlund.
  • Klokken 14.30 kom en anmeldelse om et væltet træ på Esrum Søvej i Tikøb.
  • Klokken 15.09 kom en anmeldelse om et væltet træ på Hellebjergvej i Hornbæk.
  • Klokken 16.18 anmeldte en borger, at et træ var væltet ud over cykelstien på Agnetevej i Snekkersten.
  • Klokken 17.12 kom en anmeldelse om et væltet træ på kørebanen på Lyngevej i Stenløse.
  • Klokken 17.21 anmeldte en borger, at et væltet træ lå delvist ud over kørebanen på Isterødvejen i Hillerød.
  • Klokken 18.07 kom en anmeldelse om to væltede træer på Rosendalsvej i Ålsgårde.
  • Klokken 20.30 anmeldte en bilist, at et træ var væltet ind over motorvejen mellem afkørslerne til Farum og Værløse i Sydgående retning.

Der er ingen meldinger om personskade ved de nævnte anmeldelser.

 

Fyrværkeri til ulempe, Humlebæk

Søndag aften klokken 18.17 kom en anmeldelse om, at to drenge gik og fyrede fyrværkeri af på Kirkeskov Allé. En patrulje blev sendt til området, men det var ikke muligt at findegerningspersonerne.

 

Bortvist fra tog, Hillerød

Anmeldelse kl. 23.16 om, at der sad en beruset 32-årig mand i toget, som man ikke kun få ud af toget. Politi til stede for at vække ham og få ham ud af toget ved Søndre Jernbanevej i Hillerød.

 

Indbrudsoversigt for uge 2.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi