Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra skur, Frederiksværk

Mellem søndag aften og mandag klokken 07.40 har der været indbrud i et skur på Auderød Byvej. Her er der blandt andet stjålet en racecykel og en mountainbike. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 07.55 Døren til skuret var formentlig ulåst på gerningstidspunktet.

 

Pap og tjære stjålet, Melby

Noget murerpap og asfalttjære blev i weekenden stjålet fra Melby Skole. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.10.

 

Paller stjålet, Hillerød

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen er der stjålet godt 300 europallerammer fra en virksomhed på Høgevej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.53, og tyvene har klippet hul i et hegn for at skaffe sig adgang til stedet.

 

Indbrudstyve taget på fersk gerning, Måløv

En 30-årig mand uden fast adresse og en 36-årig mand fra Maribo blev mandag formiddag anholdt og sigtet for indbrud i en villa på Havrevej. De to mænd blev klokken 09.57 opdaget via videoovervågning på stedet, og umiddelbart efter blev politiet kontaktet. De to mænd løb i første omgang fra adressen, men blev efter kort tidseftersøgning fundet og anholdt. De fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød i dag.

Pengeskab stjålet, Hellerup

Klokken 03.45 natten til mandag er et pengeskab blevet stjålet fra Hellerup Café og Iscafé på Strandvejen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.06 og tyven eller tyvene har brudt et vindue op for at komme ind i cafeen.

Kørte uden kørekort, Frederikssund

Mandag formiddag klokken 11.08 blev en 31-årig mand standset, da han kom kørende ad Strandvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Svejseværk stjålet, Frederiksværk

Et svejseværk, en kædesav samt øvrigt værkstøj er mellem søndag aften og mandag middag blevet stjålet fra en adresse på Auderød Byvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 12.26.

Sigtet for fornærmelig tale, Espergærde

Mandag eftermiddag blev en 20-årig mand fra Kokkedal sigtet for fornærmelig tale mod en politibetjent i forbindelse med udførelsen af en politiforretning. Episoden skete ved Værtshus Mørdrup på Vester Torv.

Stjal tøj og tandbørstehoveder, Hillerød

En 24-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 13.48 taget for tyveri af en t-shirt, sko samt flere tandbørstehoveder i Bilka i Slotsarkaderne. Manden blev sigtet for forholdet og taget med til yderligere afhøring på politigården.

Mistænkeligt forhold i skovområde, Allerød

Klokken 14.45 mandag eftermiddag kom en anmeldelse om, at der havde lydt noget, der mindede om skud fra en skovparkeringslads på Kirkeltevej. Flere patruljer blev sendt til stedet og fandt nogle patronhylstre ligesom det kunne konstateres, at der var skudhuller i et træ. Der blev ikke fundet nogen tilskadekomne eller andet, som kunne indikere at nogen var blevet ramt af skuddene. 

Indbrud i spejderhytte, Hellerup

Klokken 16.29 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en spejderhytte på Charlottenlundvej omkring klokken 02.00 natten til mandag. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang til stedet ved at knuse et vindue, og fra hytten var der stjålet spejderudstyr og en projektor. 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 16.40 blev det anmeldt, at en kvinde blev tilbageholdt ved Stürups Plads, da hun havde stjålet varer fra Bog & Ide, Føtex og Søstrene Grene. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf kvinden, en 48-årig fra Helsingør, som blev sigtet for butikstyverierne.

Kørsel i påvirket tilstand, Jægerspris

På Orebjergvej standsede en patrulje klokken 16.40 en 19-årig mandlig bilist fra Vanløse. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret til bilen.

Den 19-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Færdselsuheld, Tikøb

Klokken 17.03 skete der et færdselsuheld på Esrumvej ud for Gæslingevej, idet en 54-årig mandlig bilist fra Hørsholm påkørte en 32-årig kvindelig bilist fra Helsingør bagfra. I forsøget på at undvige den 32-årige bilist, påkørte den 54-årige bilist også et el-skab.

En patrulje kørte til stedet, hvor trafikken i en periode var påvirket, idet køretøjerne spærrede vejen. Klokken 18.15 var der ryddet op efter uheldet, og den øvrige trafik kunne igen passere uhindret. 

Grundet personskade blev den 32-årige kvindelige bilist kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Kørsel i påvirket tilstand, Lynge

En patrulje standsede klokken 17.15 en 27-årige mandlig bilist fra Værløse på Nørre-Herlevvej. Da et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning. 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Frederiksværk

Klokken 17.29 blev det anmeldt, at der var opstået tumult mellem to personer på Hillerødvej ud for McDonald’s. Patruljer kørte til stedet, hvor de to personer, en 47-årig mand fra Frederiksværk og en 48-årig mand fra Frederiksværk, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet deres adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Kørsel i påvirket tilstand, Birkerød

På Bistrupvej blev en 41-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby standset af en patrulje klokken 19.01. Her blev hun anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet et alkometer viste, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå kvindens eventuelle promillegrad. 

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

En 19-årig mandlig bilist fra Birkerød blev klokken 20.30 standset af en patrulje på Lyngbyvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført sin bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af mindre mængder hash, kokain og skunk. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 19-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Uro og uorden, Hillerød

Klokken 20.59 indløb der anmeldelse om, at der blev spillet høj musik og foretaget dækafbrænding i et parkeringshus på Rønnebærvej til gene for de omkringboende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i relation til hændelsen. 

Besiddelse af hash, Gentofte

På Vangede Bibliotek traf en patrulje klokken 21.00 en 24-årig mand uden kendt adresse. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Også en 48-årig udenlandsk mand blev ved samme lejlighed truffet. Han blev fundet i besiddelse af en joint, hash og skunk, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret, Gilleleje

En 46-årig mandlig bilist fra Græsted blev klokken 22.50 standset af en patrulje på Bonderupvejen. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig førerret til bilen. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Forsøg på indbrud, Skodsborg

Klokken 01.57 blev det anmeldt, at fire personer kort forinden havde forsøgt at bryde døren op ind til en butik ved Skodsborg Kur- og Badehotel, men var flygtet, da en ansat opdagede dem. Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonerne, men det var ikke muligt at udfinde dem.

Indbrud i villa, Charlottenlund

Klokken 03.04 indløb der anmeldelse om, at to personer havde opbrudt døren ind til en villa på Ordrup Jagtvej. Patruljer kørte til stedet, men gerningspersonerne var i mellemtiden forsvundet, og det var ikke muligt at finde dem i området. 

De beskrives som: 
A: mand, ca. 50 år.
B: kvinde, ca. 20 år.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 03.38 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Gadevangsvej, hvor en bilist havde påkørt en lygtemast og efterfølgende et buskads, Føreren af bilen var derpå flygtet til fods, men en patrulje, som kørte til stedet, fandt ham efterfølgende i området. Der var tale om en 39-årig mand fra Helsingør, og da han blev vurderet spirituspåvirket, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

En ambulance blev sendt til stedet for at tilse en 28-årig mand fra Hillerød, som var passager i bilen.

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå den 39-årige bilists eventuelle promillegrad.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi