Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Groft hærværk, Græsted

Klokken 07.10 blev det anmeldt, at en slange og en tank-pistol var stjålet fra en brændstofstander på OK-tanken på Ny Mårumvej og der derved var løbet diesel ud på jorden og videre i kloakken. 

 

Værktøj stjålet fra ladvogn, Helsinge

Mellem tirsdag eftermiddag klokken 16.00 og onsdag morgen klokken 06.00 er der stjålet diverse værktøj fra en ladvogn, som stod på Bymosevej.

 

Sigtet for ulovligt arbejde, Farum

En 30-årig ikke eu-borger blev onsdag formiddag klokken 09.50 anholdt og sigtet for at arbejde ulovligt i en virksomhed på Gammelgårdsvej.

 

Drenge fik formaning, Hillerød

Tre drenge i alderen 14-15 år fik onsdag eftermiddag kort før klokken 13 en formaning i forhold til deres opførsel og for ikke at have overholdt en karantæne fra at komme i Coop365 på Frederiksværksgade, hvor de tidligere havde opført sig ubehageligt over for både kunder og personale. Desuden blev deres forældre orienteret om deres opførsel.

 

Kørte uden kørekort, Fredensborg

Onsdag eftermiddag klokken 13.55 blev en 45-årig mand fra Ølsted standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at manden ikke havde generhvervet sit kørekort fra en tidligere frakendelse, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Ville give blomster til piger, Kgs. Lyngby

Onsdag eftermiddag klokken 14.30 blev to ni-årige piger kontaktet af en mand, da de gik ad Christian X’s Allé. Manden ville gerne give dem blomster og gjorde ifølge anmeldelsen tegn til, at de skulle følge med ham. Pigerne valgte imidlertid helt rigtigt at løbe fra stedet og fortælle en kvinde, som de mødte på vejen, om hændelsen. Kvinden sørgede efterfølgende for at følge pigerne hjem til en af deres forældre, der kontaktede politiet. Manden beskrives som skandinavisk af udseende, 28-30 år, 170 cm, almindelig af bygning, lys i huden, kort brunt hår, dansktalende, iført mørke bukser, mellemlang mørk jakke, sko samt sort rygsæk. Nordsjællands Politi vil gerne høre fra manden for at finde ud af, hvad hans intention med at kontakte pigerne var.

 

Uheld på el-løbehjul, Helsingør

Onsdag aften klokken 22.45 kørte en pige galt på et el-løbehjul, da hun sad fast, og løbehjulet væltede, og hun faldt ind i et jernhegn på Jernbanevej Pigen havde ikke hjelm på, og hun blev efterfølgende kørt til tjek på Hillerød hospital, hvor lægerne konstaterede en mindre hjernerystelse, en bule på baghovedet, samt smerter ved hoften.

 

Narkopåvirket stjal bil, Hillerød

Selv om han var frakendt førerretten til at køre bil og var påvirket af stoffer, valgte en 30-årig mand torsdag ved midnatstid at stjæle en bil i Sofiehaven Hillerød og køre mod Dronningmølle. Her blev han standset af politiet, som endvidere kunne konstatere, at han heller ikke havde sikkerhedssele på. Manden blev anholdt.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi