Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for fornærmelig tale, Hillerød

I forbindelse med en politiforretning på Skansevej søndag morgen klokken 07.00, hvor en 24-årig mand fra Humlebæk blev sigtet for besiddelse af hash, blev han også sigtet for fornærmelig tale mod de politibetjente, som var på stedet, ved at råbe indtil flere skældsord efter dem. 

 

Bilrude knust, Jægerspris

En Suzuki Swift er mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 09.00 blevet udsat for hærværk, mens den stod parkeret på Kystvej. Bilen har fået knust en siderude.

 

Kørte bil i frakendelsestiden, Farum

Søndag formiddag omkring klokken 11.00 blev en 46-årig standset på Gammelgårdsvej og sigtet kørsel i frakendelsestiden, da han havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt retten til at køre bil.

 

Bil udsat for hærværk, Gentofte

Mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 04.00 har en Maza, som holdt på Gentoftegade været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson ved brug af spraymaling har skrevet skældsord på bilen. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.51.

 

Fulgt til færgen, Helsingør

En 38-årig mand blev søndag eftermiddag klokken 13.31 fulgt til færgen, efter han var blevet bortvist fra Sudergade, hvor han råbte efter og tog fat i forbipasserende.

 

Fik hånd i klemme i en halmpresser, Græsted

Søndag eftermiddag klokken 13.32 kom en 27-årig mand fra Fredensborg, da han arbejdede med en halmpresse på Nørrerisvej. Mandens hånd kom i klemme og han blev kørt til behandling på skadestuen. Arbejdstilsynet blev tillige underrettet om sagen.

 

Ild i kompostbunke, Birkerød

Søndag eftermiddag klokken 16.03 kom en anmeldelse om brand i en kompostbunke i Skovgårdsparken. Et vidne havde set nogle drenge på stedet i forbindelse med, at ilden opstod. Det vidste sig imidlertid ved nærmere undersøgelse af sagen, herunder gennemsyn af overvågning fra området, at drengene intet havde med sagen at gøre.

 

Brand i barnevogn, Hundested

Klokken 17.59 kom en anmeldelse om, at der var brand og fyldt med røg i en opgang på Høje Tøpholm. Politi og brandvæsen kom til stedet, hvor det lykkedes at få slukket branden og evakueret beboerne i opgangen, og ingen kom til skade. Det viste sig, at der var sat ild til en barnevogn, som stod i opgangen. Et vidne har set nogle børn eller unge løbe fra stedet i forbindelse med branden.

 

Anmeldelse om skud, Frederikssund

En borger kontaktede klokken 19.51 politiet og fortalte, at der var blevet afgivet skud fra en bil på Frederikssundsvej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor der blandt andet blev foretaget undersøgelser med politihunde. Der blev imidlertid ikke fundet nogen spor på stedet, ligesom der heller ikke var andre oplysninger til sagen, som indikerede, at der var blevet afgivet skud.

 

Navigationsanlæg stjålet, Allerød

Mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 07.45 er der stjålet et navigationsanlæg fra en VW Golf, som holdt på V Heises Vej. Endvidere er der stjålet en racercykel fra et skur på adressen.

 

Gik ind i det forkerte hus, Charlottenlund

En borger kontaktede klokken 23.24 politiet og fortalte, at der på en overvågning kunne ses fire mænd i et hus på Grønnevænge. Mændene gik rundt i huset og havde åbnet en flaske vin. En patrulje kørte til stedet og tog kontakt til mændene, som fremviste en korttidslejekontrakt på huset. Imidlertid havde de taget fejl af husnumrene og var gået ind i et andet hus, end det, de havde lejet. Patruljen sørgede for at vise mændene hen til det rigtige hus.

 

Var i besiddelse af hash, Frederiksværk

Klokken 00.30 natten til mandag blev en 18-årig mand fra Hundested truffet på Jernbanegade af en patrulje. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Musik til ulempe, Nordsjælland

I en have på Centervejen blev der klokken 00.40 spillet så høj musik, at politiet blev tilkaldt og festdeltagerne fik besked på at skrue ned. På Rådyrvej i Fredensborg måtte en patrulje køre forbi klokken 01.46 og vejlede nogle festdeltagere om at skrue ned for musikken. En patrulje måtte klokken 02.13 køre til en adresse på Attemosevej, hvor en fest holdt nabolaget vågent. Festen blev derfor lukket ned.

 

Vareleverandør vakte mistanke, Hillerød

En beboer i Sødalen kontaktede klokken 02.59 politiet og fortalte, at to mænd listede rundt om hans hus. Der blev sendt en patrulje til stedet, hvor det viste sig, at beboeren havde glemt, at der skulle komme en vareleverance.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

Klokken 03.55 blev en 45-årig mand fra Kgs. Lyngby standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og bragt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. juni - 03. juli 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi