Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lamper stjålet, Vedbæk

Flere udendørs designerlamper er mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 16.00 blevet stjålet fra en ejendom på Immortellevej. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.44.

 

Mænd trængte ind i hus, Frederikssund

To mænd trængte klokken 11.19 ind i en bolig på Halfdansvej, mens beboerne var hjemme. Ingen personer kom til skade og mændene forlod kort efter boligen igen. Mændene beskrives som 20-25 år, 175-180 cm høje og iført mørkt tøj. Nordsjællands Politi rykkede ud med flere patruljer og vil gerne høre fra borgere, som har set de to mænd i området omkring gerningstidspunktet. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114. Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.

 

Hærværk mod forretning, Hellerup

Torsdag klokken 11.34 blev det anmeldt, at der var lavet graffiti på facaden og fortovet ved Avinique på Henningsens Allé. 

 

Taget for butikstyveri, Gentofte

En 42-årig mand fra København blev klokken 13.03 taget for butikstyveri Netto på Smakkegårdsvej, hvor han havde stjålet diverse madvarer. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Spritbilist standset, Frederikssund

Torsdag eftermiddag blev en 54-årig mand fra Jægerspris anholdt og sigtet for spirituskørsel, efter en patrulje standsede ham på Frederikssundsvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge den 54-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for narkokørsel

En 48-årig kvinde fra Hillerød blev klokken 16.30 standset, da hun kom kørende ad Slangerupgade. Kvinden blev sigtet for narkokørsel og for at køre bil, selvom hun ikke har erhvervet kørekort. Hun blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal vise sendes nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Brand i campingvogn, Espergærde

Politi og brandvæsen rykkede klokken 16.31 ud til en anmeldelse om brand i en campingvogn på Kongevejen. Ingen personer kom til skade, men en 80-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da branden formentlig er opstået som følge af, at han tændte op i en brændeovn, som stod i campingvognen.

 

Blev bidt af hund, Holte

En 43-årig kvinde fra Holte anmeldte klokken 18.43, at hun mellem klokken 09.30 og 09.45 torsdag formiddag var blevet bidt af en hund i Geels Skov. Den 43-årige var ude at løbe, da en hund kom direkte imod hende og bed hende i armen. Kvinden kontaktede hundens ejer, som imidlertid ikke var villig til at give sine oplysninger til den 43-årige. Hundeejeren beskrives som en skandinavisk udseende kvinde, 55-60 år, 165 cm høj, kraftig, opsat hår med pandehår, iført sorte bukser, lang blå frakke. Medbragte en labrador og en labradoodle.

 

Mistænkelige mænd, Dyssegård

To mænd vakte klokken 02.23 mistanke hos en borger, da de gik rundt i området omkring Dalstrøget. Borgeren kontaktede derfor politiet og en patrulje blev sendt til stedet. De to mænd, der beskrives som henholdsvis mand, ca. 185 cm høj og mand, 185-190 cm høj, iført sort dunjakke og kasket samt brune sko med hvid sål, var dog ikke at finde i området.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi