Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for vanvidskørsel, Hillerød

En 47-årig mand fra Roskilde blev klokken 10.49 torsdag formiddag sigtet for vanvidskørsel på Trollesmindealle, hvor han kørte mere end dobbelt så hurtigt end den tilladte hastighed. Mandens bil blev endvidere konfiskeret med henblik på beslaglæggelse.

 

Fandt hash i opgang, Helsingør

En narkohund snusede sig torsdag ved middagstid frem til en mindre mængde hash, som var gemt i en opgang på Blishøj.

 

Taget for butikstyveri, Kvistgård

Torsdag ved middagstid blev en 35-årig udenlandsk kvinde taget for butikstyveri i Rema 1000 på Kongevejen. Kvinden blev sigtet for forholdet og fik en straksbøde.

 

Dæk stjålet, Kvistgård

En mand stjal omkring klokken 14 fire dæk, som stod på fortovet ved en bolig på Kvistgård Stationsvej. Gerningsmanden beskrives som mellemøstlig af udseende, 40-45 år, spinkel af bygning, brun i huden, kort brunt hår, iført sort joggingtøj og en mørk eller blå termojakke.

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

Torsdag aften klokken 20.35 blev en 48-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Kronborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve fra ham. Den skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Havde hash i bil, Værløse

En 21-årige kvinde blev klokken 21.30 truffet i en bil på p-pladsen ved Værløse Svømmehal. Her viste det sig, at der befandt sig en mindre mængde hash i bilen, og kvinden blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi