Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri af taske, Humlebæk

En 19-årig kvinde fra Vedbæk anmeldte klokken 08.30, at hun havde fået stjålet sin taske, mens hun var befandt sig i Kystbane-toget mellem klokken 03.43 og 04.21. Kvinden var faldet i søvn på togturen og opdagede efterfølgende, at nogen havde stjålet hendes skuldertaske.

 

Tyveri fra personbil, Skodsborg

Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 12.00 knuste en ukendt gerningsperson ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på Bøllemosevej. Fra bilen blev der stjålet gps og radi, rat, solbriller og en taske.

 

Hærværk, Gentofte

Klokken 13.24 anmeldte ejeren af en Volkswagen personbil, at der lørdag mellem klokken 20.30 0g 21.00 var udøvet hærværk mod bilen, mens den havde stået parkeret på Stolpehøj. En ukendt gerningsperson havde kastet flere sten på køretøjet, og ifølge anmeldelsen var flere andre biler også blevet udsat for samme type hærværk.

 

Færdselsuheld, Klampenborg

En 18-årig mandlig bilist fra Kokkedal trillede klokken 14.48 frem for vigelinjen på Strandvejen, da han skulle i nordlig retning ad Kystvejen. Herved påkørte han en 35-årig mandlig cyklist fra Frederiksberg, som cyklede i sydlig retning af Kystvejen og krydsede Strandvejen. 

 

En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Tyveri fra personbil, Gilleleje

Mellem klokken 13.00 og 14.45 blev der fra en Volkswagen personbil stjålet en computer, mens køretøjet holdt parkeret på Fyrvejen. Indstigningen blev foretaget via rudeknusning.

 

Muligt stenkast fra bro, Smørum

Klokken 15.42 anmeldte en borger, at han klokken 15.10 var kørt fra på Frederikssundsmotorvejen, da han ved en bro ved Tværvej/Skebjergvej hørte et brag og så, at hans forrude havde fået et stort slag. Muligvis havde der stået en person på broen samtidig. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og der blev i den forbindelse udfundet en sten, som formentlig havde forårsaget slaget. Der blev under patruljernes tilstedeværelse ikke truffet nogen personer, som kunne sættes i relation til hændelsen.

 

Sagen skal nu efterforskes nærmere med henblik på at klarlægge, om der var tale om en bevidst handling eller et hændeligt uheld. 

 

Vold, Gilleleje

Klokken 16.21 blev det anmeldt, at et ægtepar fra Gilleleje kort forinden var blevet udsat for vold i form af bl.a. knytnæveslag, mens de befandt sig i lystbådehavnen i Gilleleje. En patrulje kørte til havnen, men gerningspersonen, som formodes at være en bekendt af ægteparret, var i mellemtiden forsvundet fra stedet i bil.

 

Sagen skal nu efterforskes yderligere, og Nordsjællands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

 

Solofærdselsuheld, Stenløse

En 28-årig mandlig knallertfører fra Stenløse kørte klokken 18.27 i sydøstlig retning ad Frederikssundsvej, hvor han før Stenlillevej styrtede på sin knallert. En patrulje kørte til stedet, og et alkometer viste her, at den 28-årige formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

 

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men da den 28-årige ikke havde haft styrthjelm på, blev han for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Her blev der også udtaget en blodprøve, som præcist skal fastslå hans eventuelle promillegrad.

 

Færdselsuheld, Kokkedal

En 34-årig kvindelig cyklist blev klokken 18.29 påkørt af en 41-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg, da sidstnævnte svingede til venstre på Gunderødvej. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til kontrol på hospitalet.

 

Bilisten kan formentlig forvente at blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Hillerød

Klokken 20.37 blev det anmeldt, at der var opstået tumult mellem tre personer ved 7/Eleven på Hillerød Station. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en af personerne, en 33-årig mand fra Hillerød. Da han fortsat havde en aggressiv adfærd, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev taget med til politistationen for at sove sin rus ud.

 

Tyveri af taske, Hornbæk

En 32-årig kvinde fra Gilleleje anmeldte klokken 21.48, at hun havde fået stjålet sin taske tidligere på aftenen. Tasken havde hængt på en barnevogn parkeret på Havnevej mellem klokken 18.15 og 19.10, og kvinden opdagede efterfølgende, at en ukendt gerningsperson havde stjålet tasken. 

 

Færdselsuheld, Gentofte

En 19-årig mandlig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 22.49 ad Adolphsvej, hvor han påkørte tre parkerede biler. En patrulje kørte til stedet, og den 19-årige blev her alkometer-testet. Testen viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå den 19-åriges eventuelle promillegrad. 

 

Der skete i forbindelse med uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Orden og sikkerhed, Skibby

En borger anmeldte klokken 23.45, at en mand med sin adfærd skabte utryghed på Rosenvænget. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 22-årig fra Roskilde. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en kniv, hvorfor han blev sigtet for dette. Da patruljen vurderede, at manden ikke var i stand til at tage vare på sig selv, blev han taget med til politistationen for at sove sin rus ud.

 

Rude knust med brosten, Gilleleje

Klokken 01.17 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson netop havde knust ruden ind til en villa på Ahornvænget med en brosten. En patrulje kørte til stedet, men det var ikke muligt at udfinde gerningspersonen i området.

 

Indbrud i butik på Bakken, Klampenborg

Klokken 01.48 indløb der anmeldelse om indbrud i en butik på Dyrehavsbakken. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en dør på stedet var blevet opbrudt. Gerningspersonen befandt sig dog ikke længere på stedet.

 

Indbrud i pizzeria, Snekkersten

Klokken 05.32 blev det anmeldt, at der var indbrud i et pizzeria på Nørrebakken. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en rude var blevet knust ind til køkkenet. Det var dog ikke muligt at finde gerningspersonen i området.

 

Indbrud i supermarked, Rungsted Kyst

Klokken 05.49 indløb der anmeldelse om, at en ukendt gerningsperson havde begået indbrud i Netto på Rungsted Bytorv omkring klokken 03.45. Indstigningen var sket via rudeknusning, og fra stedet var der stjålet cigaretter. 

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 16.-22. maj 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler