Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Fredensborg

Torsdag morgen kl. 8.25 blev en 26-årig mand standset af politiet på Helsingørmotorvejen ved afkørsel. 6. Han kørte i en stjålet bil, han havde ikke førerret, og han var påvirket af euforiserende stoffer. 

FUH. ringe mat, skade u/P-skade, Egedal

Kl 8.31 kørte to biler sammen på Tværvej. Part 1 kørte ad Tværvej i sydlig retning med ca. 90 km/t, men var kortvarigt uopmærksom og opdagede for sent, at den forankørende part 2 havde nedsat hastigheden. Part 1 bremsede, men ramte med forenden af hendes personbil på bagenden af part 2’s varebil. Part I undersøgt i ambulance, men sluppet uskadt fra uheldet. Materiel skade på begge køretøjer.


Bedrageri, Frederikssund

Torsdag kl 11.27 fik politiet en anmeldelse fra en 81-årig kvinde fra Mølleengen, som oplyste, at hun var blevet ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Nordea. Hun blev omstillet til politiet, der skulle brug nogle oplysninger for at flytte og sikre hendes penge i banken. Forurettede konstaterede efterfølgende, at der var hævet 64000 kr., og efterfølgende 50.000 kr.

 

Bedrageri, Hillerød

En 35-årig mand henvendte sig torsdag til politiet.  Han var den 11. januar blevet opereret på Hillerød Hospital. Dagen efter modtog han en sms fra RegionH med et link til region-h.net. Anmelderen havde trykket ind på linket, hvortil han skulle logge ind med MitID. Kort tid efter modtog han mails og sms’er hvori der stod, at koder og lignende på hans Mitid var ændret. Da forurettede loggede ind på sin konto, kunne han se, at der var flyttet rundt på nogle penge, og at der var overført 22.500 kr fra hans konto.

Tyveri, tricktyveri på gadeplan, Hillerød

Torsdag formiddag kl. 11.07 havde en 56-årig kvinde været i Slotsarkaderne og handle. På parkeringspladsen spurgte en engelsktalende mand om vej til hospitalet. Senere bemærkede anmelder/forurettet, at hende dankort manglede. Fra hendes konto var der hævet 15000 kr. fra en hæveautomat i Hillerød. Den engelsktalende mand beskrives som: 40-45 år, 170-175 cm. Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Lidt skægstubbe, velsoigneret, iført to farvet jakke, strikhue eller kasket.

 

Tyveri, tricktyveri på gadeplan, Fredensborg

Torsdag mellem kl. 14.15 og 14.35 fik en 72-årig kvinde stjålet sin pung fra sin taske, som havde ligget i indkøbsvogn i et supermarked på Egevangen. Forurettet var blevet kontaktet ved frost disken med suppe af en mand, som havde talt gebrokkent engelsk. Forurettet havde ikke lagt mærke til om der havde været en anden person. Da forurettet skulle betale var pungen væk. Manden beskrives som 50-60 år, 170 cm, almindelig kropsbygning, brunt hår. Han var iført en mellembrun kort jakke.

 

Tyveri fra lomme/taske/bagage, Halsnæs

En 80-årig kvinde fik torsdag eftermiddag kl. 15.10 stjålet sin pung, da hun var ude at handle i en butik i Nørregade. Forurettede var gået fra sin bil med sin taske lukket. Da forurettede skulle betale var tasken åben og pungen væk. Tasken havde hængt over skulderen. Overvågning fra forretningen viste, at en kvinde tog pungen op af forurettedes taske i området ved make up. Kvinden var i selskab med en mand. Hun beskrives som 40-45 år, 160-165 cm. Spinkel med brunt hår. Yderligere kendetegn: sort neglelak. Hun var iført: sort hue, sorte jakke, sort halstørklæde, sorte bukser, Medbragte: lille sort taske over. Manden beskrives som 40-45 år, 170-175 cm, almindeligt bygget. Han var iført grå dominos kasket, sort jakke, mørkegrå/blå cowboybukser.

 

Butikstyveri fra andre forretninger, Lyngby-Taarbæk

Kl 16.44 blev to unge piger under 15 år stoppet af en vagt i Magasin på Lyngby Hovedgade. De havde gemt cremer og serum for i alt 733 kr. i deres taske, og passerede herefter sammen forretningens kasselinje uden at betale. Deres værger blev tilkaldt. 

 

Forsøg på butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Lyngby-Taarbæk

I et supermarked på Virum Torv forsøgte en mand i går kl. 18.13 at stjæle 8 stk. mørbrad, 2 stk. oksesteg og to poser med tortilla wraps. Han havde skubbet til personalet for at komme væk og var løbet fra stedet. En beredskabspatrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde manden. Han beskrives som ca. 175 cm høj, iført mørk hue, blå trøje med camouflage mønster, mørk jakke, grå bukser og kondisko.
 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

På Gefionsvej blev en 20-årig mand i går stoppet af politiet kl. 18.49. I midterkonsollen i hans bil sås en klump hash. Manden erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi