Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra bil, Helsingør

Mellem mandag aften klokken 19 og tirsdag morgen klokken 07 er der stjålet værktøj fra en bil, som holdt på Strandpromenaden. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har fået adgang til bilen. Også fra en varebil på Odinsvej er der stjålet diverse værktøj. Dette tyveri er sket mellem mandag klokken 15.30 og tirsdag klokken 06.25. Det blev anmeldt tirsdag klokken 09.14.

 

Forsøgte at stjæle pantflasker, Allerød

Klokken 07.53 tirsdag ringede en borger og fortalte, at der klokken 23.54 aftenen forinden var en mand, som forsøgte at stjæle nogle sække med pantflasker fra borgerens indkørsel i Humlemarken. Manden blev dog skræmt væk af en alarm.

 

Skoleklasse tog ophold under motorvejsbro, Kgs. Lyngby

En skoleklasse og deres lærere var tirsdag formiddag klokken 11.24 årsag til, at Helsingørmotorvejen blev spærret i sydgående retning ved Storkereden. Her havde en skoleklasse fra Skoen ved Nyelandsvej nemlig taget ophold under en motorvejsbro sammen med deres lærere. Flere patruljer måtte køre til stedet for at sikre, at både lærere og elever kom helskindede væk fra motorvejen. Det var en forbipasserende bilist, som kontaktede politiet og fortalte, at der var børn under motorvejsbroen og i midterrabatten. Skolens ledelse blev efterfølgende orienteret om hændelsen.

 

Snusede sig frem til hash, Frederikssund

En narkohund snusede sig tirsdag eftermiddag klokken 13.30 frem til en pose med flere salgsklumper hash, som lå i et grønt område mellem Ymersvej og Mimersvej. Hashen blev taget med på politigården og registreret som hittestf.

Uheld spærrede vej, Frederiksværk

Hillerødvej måtte tirsdag eftermiddag klokken 15.28 spærres i forbindelse med, at to biler var kørt sammen, Uheldet skete, da en 56-årig mand fra Frederiksværk påkørte en 59-årig mandlig bilist fra Hillerød. Vejen blev åbnet igen efter en halv times tid og der skete ingen alvorlig personskade ved uheldet.

Sigtet for butikstyveri, Kokkedal

En udenlandsk mand på 25 år blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 16 taget for butikstyveri i Rema på Egevangen. Manden blev sigtet for forholdet og fik en straksbøde, som han vedkendte sig og betalte på stedet.

Unge kvinder stjal make-up, Hillerød

To unge kvinder på 15 og 16 år, begge fra Helsinge, blev tirsdag klokken 16.21 taget for butikstyveri i Bilka, hvor de havde stjålet diverse make-up. De blev sigtet for forholdet, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Stjal måltidssalater og bestik, Kgs. Lyngby

Tirsdag eftermiddag blev to unge kvinder på 14 og 15 år taget for butikstyveri i Føtex på Gasværksvej, hvor de blandt andet havde stjålet nogle måltidssalater, bestik og drikkevarer. De blev sigtet for forholdet og på grund af de unge kvinders alder, bliver deres forældre og de sociale myndigheder underrettet om sagen.

Bekymret for beruset kvinde, Frederiksværk

En borger kontaktede tirsdag aften klokken 18.50 og udtrykte bekymring for en kvinde, der gik langs kanalen. Kvinden var ifølge borgeren temmelig beruset, og borgeren var nervøs for, om kvinden ville falde i kanalen. En patrulje kørte til stedet og fik kontakt den berusede kvinde, hvorefter man også kontaktede en bekendt til kvinden, som kom for at hjælpe hende hjem.

Havde hash på sig, Hillerød

Tirsdag aften klokken 20.24 traf en patrulje en 35-årig lokal mand ved biblioteket. Det viste sig, at manden var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Anmeldte røglugt, Helsingør

En borger anmeldte klokken 02.30, at der lugtede kraftigt af røg i området mellem svømmehallen og Hesteskoen. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, og fandt et par afbrændte aviser.

Person fundet i brændt bil, Kgs. Lyngby

Klokken 05.50 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som holdt på Klampenborgvej. I forbindelse med slukningsarbejdet, blev det konstateret, at der var en afdød person i bilen. De pårørende er underrettet, og der skal nu foretages brand- og retstekniske undersøgelser for at belyse sagen yderligere. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi