Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Taget for vanvidskørsel, Helsingør

En 37-årig mand fra Helsingør blev klokken 14.20 standset, da han kom kørende på knallert ad Kongevejen. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end to, og han blev derfor sigtet for vanvidskørsel og fik beslaglagt sin knallert. Herefter blev den 37-årige bragt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.
 

Mindreårig butikstyv, Hillerød

En 13-årig dreng blev kl. 16.31 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne i Hillerød, hvor han havde stjålet et headset til 279 kr. Sociale myndigheder og værge underrettet.

 

Kørte bil i frakendelsestiden, Gentofte

En 41-årig mand fra Roskilde blev kl. 18.29 sigtet for at køre bil på Helsingørmotorvejen i Gentofte, selvom han var frakendt førerretten.

 

Butikstyveri, Hillerød

En 51-årig kvinde fra Hørsholm blev kl. 17.25 sigtet for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne i Hillerød. Kvinden havde stjålet kød, brød og kaffe.

 

Borger hjalp beruset kvinde, Egedal

En 26-årig mand fra Ølstykke anmeldte kl. 19.23, at han netop havde været med toget sammen med en 53-årig kvinde fra Hillerød, som var meget fuld. Kvinden blev hjulpet af toget af personale og den 26-årige på Stationsvej i Ølstykke. Kvinden havde et par flasker alkohol med sig, og fortalte, at hun var meget ked af det. Den 26-årige fik hende placeret på en bænk på stationen, da han var bekymret for, om hun kunne tage vare på sig selv. Han ville blive hos hende indtil en patrulje kom frem. En beredskabspatrulje hjalp derefter kvinden hjem til nogle pårørende. 

 

Kalve på afveje, Furesø

Anmeldelse kl. 23.20 om, at to større kalve gik løs på området ved rundkørslen på Skovbakken i Farum. En beredskabspatrulje på stedet fik spærret af, så køerne var lukket inde, indtil et nærliggende skolelandbrug kunne hente kalvene retur. 

 

 


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi