Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ung kvinde ramt af bil, Kgs. Lyngby

Klokken 07.57 mandag morgen blev en 15-årig ung kvinde ramt af en bil, da hun kom cyklende ved rundkørslen Eremitageparken/Rævehøjvej. Her kom en 53-årig kvinde kørende og ramte med lav fart den 15-årige, som blev kørt til tjek på skadestuen. 

 

Ruder knust, Hørsholm

Mellem fredag aften og mandag morgen er der knust to ruder til et showroom hos Fleasing på Hammervej. Hærværket blev anmeldt mandag morgen klokken 08.33.

 

Træpaller stjålet, Slangerup

Søndag eftermiddag mellem klokken 16.40 og 16.50 er der stjålet en større antal træpaller fra Holmskov Rustfri på Industrivej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.03.

 

Kørte uden kørekort, Smørum

Mandag klokken 09.05 blev en 49-årig mand fra Smørum standset, da han kom kørende ad Georginehaven. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Kørte trods forbud, Fredensborg

En 22-årig mand fra Fredensborg lod sig ikke begrænse af, at han tidligere havde fået et kørselsforbud. Manden blev standset af en patrulje, da han klokken 10.55 kom kørende ad Poppelvej og blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Hitte-hash, Helsingør

Ved en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan fandt to narkohunde mandag formiddag klokken 11.05 en mindre mængde hash i kælderen under en ejendom på Blishøj.

 

Værktøj stjålet fra varebil, Gentofte

Mellem lørdag eftermiddag og mandag formiddag er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod på Motorring 3 ved afkørslen til Mariebjerg Kapel. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 11.18, og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Hærværk på legeplads, Allerød

I løbet af weekenden er der blevet begået hærværk på legepladsen ved Takshaven Børnehave. Noget julepynt er blevet revet ned og diverse flasker og dåser er blevet efterladt på legepladsen. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.48.

 

Vinterdæk og fælge stjålet, Ålsgårde

Mandag eftermiddag klokken 14.45 blev det anmeldt, at der var stjålet fire vinterdæk på fælge fra en indkørsel på Odinshøjvej.

 

Spirituskørsel, Allerød

En 53-årig mand fra Græsted blev mandag kl.15.55 taget for spirituskørsel på Hillerødmotorvejen i nordgående retning. Manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Konfiskeret joints, Hillerød

En patrulje mødte mandag kl. 16.15 en 49-årig mand fra Hillerød på Københavnsvej. Det viste sig, at manden var i besiddelse af to joints, der blev konfiskeret, og manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.

 

Konfiskeret hash, Hillerød

En 30-årig mand fra Hillerød blev mandag kl. 16.18 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash på Skansevej. 

 

Konfiskeret joint og hash, Hillerød

En 25-årig mand fra Hillerød blev mandag kl. 16.30 fundet i besiddelse af en joint og en mindre mængde hash i Mathilde Parken i Hillerød. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Kørte uden førerret, Snekkersten

Mandag kl. 18.08 blev en 32-årig mand fra Græsted stoppet på Klostermosevej, hvor det viste sig, at han havde fået frataget sin førerret. 

 

Konfiskeret hash, Værløse

En 39-årig mand blev mandag kl. 19.48 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da en en patrulje fandt ham i besiddelse af en mindre mængde hash på Frederiksborgvej. 

 

Konfiskeret joint, Birkerød

En patrulje mødte mandag kl. 20.30 to unge mænd på 16 og 17 år fra henholdsvis Birkerød og Hellerup, der var i færd med at ryge joints på Stationsvej. De unge mænd blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. Deres værger er blevet underrettet. 

 

Kørte i påvirket tilstand, Jægerspris

En 25-årig mand fra Skibby er tirsdag kl. 21.45 blevet sigtet og anhold for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Lyngerupvej. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Konfiskeret kokain, Hørsholm

Mandag kl. 22.06 er en 24-årig mand fra Frederiksborg blevet sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af kokain på Frederiksborgvej i Hørsholm. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Hillerød

En 22-årig mand fra Græsted blev mandag kl. 22.10 stoppet på Frederiksværksgade i Hillerød, hvor det viste sig at han førte sit køretøj i påvirket tilstand. Manden blev sigtet og anholdt, og blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi