Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tre biler i sammenstød, Allerød

Kl. 7.30 kører en 19-årig mand fra Frederiksværk i en varevogn ad Nymøllevej i Allerød med en fart på cirka 40 km/t. Varevognen kører 1-2 meter bagved en 53-årig mand fra Hillerød  i en personbil, som bremser hårdt op på grund af kødannelse, hvorved varevognen påkører personbilen bagfra. Personbilen bliver derved skubbet ind i en forankørende 25-årig kvindelig bilist fra Havndal, som holder stille på grund af kø. Der meldes om ringe materielskader og ingen personskader.

 

Venstresvingsuheld, Kokkedal

En 35-årig mand fra Frederiksværk kommer kl. 7.37 kørende i en varebil ad Vejenbrødvej i Kokkedal i nordøstlig retning, da en 29-årig kvindelig bilist fra Kokkedal kommer kørende ad Vejenbrødvej i sydvestlig retning. I krydset Fredensborg Kongevej/Vejenbrødvej foretager hun et venstresving, og kolliderer med varebilen, som kører ligeud. Ingen melding om personskade. 

 

Forsøg på tricktyveri, Holte    

Anmeldelse kl 9.35 om, at en 87-årig kvinde fra Holte havde fået besøg af en kvinde, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Hjemmeplejen havde ikke haft en plejer hos hende den morgen.

 

Indbrud i lager, Slangerup

Mellem den 24.1 kl. 15.00 og den 25.1 kl. 8.30 har et handelsfirma haft indbrud på Raasigvangen i Slangerup. Stålplader til lageret var blevet skåret op med en pladesaks, hvorfra der var blevet skaffet adgang. Der er blevet stjålet lagervarer for et større beløb. 

 

Butikstyveri og besiddelse af joint, Farum

En 28-årig mand fra Mørkøv er kl. 11.16 blevet sigtet for butikstyveri i Irma på Farum Bytorv i Farum. Under visiteringen i forbindelse med butikstyveriet blev manden fundet i besiddelse af en joint.

Vaks fandt hash, Frederikssund

I forbindelse med en patruljesøgning kl. 13.55 fandt narkohunden Vaks en større mængde hash i en cykelkælder på Heimdalsvej i Frederikssund.

 

Var i besiddelse af hash, Dyssegård

En 21-årig mand fra Gentofte blev klokken 15.24 truffet på Aftenbakken af en patrulje. Her viste det sig, at manden var besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Mulig tricktyv på spil, Charlottenlund

Onsdag eftermiddag klokken 16 ringede en mand på døren til en bolig på Ny Ordrup Sideallé. Her fortalte han, at han kom fra Danmarks Statistik, men gik kort efter igen. Manden beskrives som omkring 60 år, 175-180 cm høj, lys i huden med gråt kort og pjusket hår. Han var iført mørkt tøj.

 

Indkøb stjålet fra bil, Hellerup

Onsdag klokken 16.09 blev en taske med diverse indkøb, en avis samt en punk med lidt kontakter stjålet fra en bil, som holdt ved Meny på Strandvejen. Tyveriet blev anmeldt klokken 16.46. 

 

Taget for butikstyveri, Stenløse

To udenlandske mænd på henholdsvis 27 og 33 år blev onsdag klokken 17.08 taget for butikstyveri i Kvickly på Centertorvet. De to mænd blev sigtet for forholdet.

 

Spyttede på medpassager, Frederikssund

En 18-årig mand fra Veksø blev onsdag aften sigtet for at overtræde Ordensbekendtgørelsen, da han havde spyttet på en medpassager i S-toget. Episoden skete i forlængelse af, at medpassageren, en 34-årig mand fra Frederikssund, havde bedt den 18-årige om at tage fødderne ned fra et bord mellem togets sæder. 

 

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

Onsdag aften klokken 19.36 blev en 36-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngby Omfartsvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han tidligere var blevet frakendt sit kørekort og denne frakendelse stadig var gældende.

 

Havde cannabis på sig, Hillerød

En 17-årig ung mand fra Hillerød blev klokken 21 truffet i P-huset ved Gallerierne. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde cannabis og blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

 

Uheldig mand vakte mistanke, Frederikssund

En 50-årig mand fra Frederikssund vakte onsdag aften omkring klokken 21.30 mistanke, da han forsøgte at knuse en bilrude. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om mandens bil men, at han ikke kunne komme ind i den, da den tidligere havde været impliceret i et færdselsuheld og bildøren derved ikke kunne åbnes.

 

Havde hash og joint på sig, Helsinge

Klokken 22.11 onsdag aften blev en 23-årig mand fra Helsinge sigtet for at være i besiddelse af en joint samt et mindre mængde hash. Manden blev truffet i en kælder under en ejendom på Kongensgavevej.

 

Snusede sig frem til tyv, Hillerød

En patruljehund snusede sig natten til torsdag frem til en tyv, der var på færde på en adresse i Jørgen Poulsens Have. Her havde han stjålet et batteri og et display fra en el-cykel, men en årvågen borger havde set ham og kontaktede politiet, som også fik et signalement af manden. En hundepatrulje kom kort efter til stedet, og det varede ikke længe førend tyven, en 17-årig ung mand fra Hillerød blev fundet i området. Den unge mand blev anholdt og taget med til afhøring på politigården, hvorfra han efterfølgende blev løsladt.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi